adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu l-a dat de gol pe tatăl său! I-a scos planurile la iveală: "Pleacă"

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu l-a dat de gol pe tatăl său! I-a scos planurile la iveală: "Pleacă"

Fotbal

Comentarii

Răzvan Lucescu a fost prezent în studioul Orange Sport, unde a discutat despre mai multe subiecte.

După ce Rusia a invadat Ucraina, fotbalul s-a oprit în ţara vecină. Mircea Lucescu a reuşit să fugă şi a ajuns cu maşina în România. Între timp, şi fotbaliştii lui Dinamo Kiev au ajuns în România, unde Gigi Becali le-a pus la dispoziţie baza lui de antrenament. 

Răzvan Lucescu a povestit de momentele prin care a trecut în momentul când Rusia a invadat Ucraina. El spune că a fost dificil, dar ştia că tatăl lui se va descurca. De asemenea, el a dezvăluit că joi dimineaţa, Mircea Lucescu va pleca în Kiev cu jucătorii şi stafful pentru a începe pregătirea echipei. 

”În dimineaţa asta de la 5, pleacă cu un autocar de la Snagov!”

”A fost ciudat pentru că s-a întâmplat cu o noapte înainte de o partidă din Conference League. Pentru noi era un meci foarte important. Cu încărcătură istorică. Era prima dată când PAOK ajungea în sferturi. Toată săptămâna am fost cu mintea la acest meci. Şi dintr-odată, să aud că ruşii au pătruns acolo şi cu tata fiind fiind acolo, a fost greu, foarte greu. 

Am vorbit cu el, mi-a zis că nu simte nimic, că nu se aude nimic, că au fost, că au zburat că ştie că s-a întâmplat, dar că nu e nimic periculos. Desigur, după a început nebunia cu venitul acasă. El zicea că mai rămâne. În final a plecat, dar a fost drumul mai greu pentru că a venit cu maşina. 

Au fost momente tensionate, dar am avut linişte, pentru că îl cunosc pe el. Nu e prima dată când se întâmplă. În 2014 s-a întâmplat la fel. El a preferat să rămână şi să transmită un mesaj că rămânem şi luptăm. Asta a făcut atunci, asta face şi acum.

Ştii că în dimineaţa asta de la 5, pleacă cu un autocar de la Snagov, cu ce mai sunt dintre jucători, staff tehnic, cu el, pleacă la Kiev. Încep pregătirea la Kiev, 6-7 zile. Pe 24 pleacă în Elveţia. Se vor întoarce şi pleacă cu avionul în Elveţia. Pentru a arăta că sunt acolo, lângă oameni. Pasiunea şi lupta pentru viaţă îl fac aşa. Să renunţe şi să stea acasă, probabil că încet, încet, şi-ar pierde energiile. Aşa, el se simte tănâr, în putere, în luptă. În momentul de faţă asta simte. M-am întâlnit cu el la prânz şi numai despre asta vorbea. Se gândea la pregătire”, a spus Răzvan Lucescu, în exclusivitate, la OrangeSport.  

viewscnt
Articole similare