Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Dică după accidentarea foarte gravă a lui Pintilii. Dezvăluirile făcute de antrenorul FCSB-ului: ”De-aia mi-a fost teamă”

EXCLUSIV | Reacţia lui Dică după accidentarea foarte gravă a lui Pintilii. Dezvăluirile făcute de antrenorul FCSB-ului: ”De-aia mi-a fost teamă”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică spune că accidentarea lui Mihai Pintilii este o pierdere foarte mare pentru FCSB. Mijlocaşul de 33 de ani s-a accidentat în timpul meciului România - Muntenegru, scor 0-0.

Accidentarea lui Pintilii este mai gravă decât se credea iniţial. Din informaţiile Telekom Sport, internaţionalul român are o problemă gravă la muşchiul femural de la piciorul drept şi nu va mai juca până la finalul anului. Într-un interviu pentru Telekom Sport, Nicolae Dică susţine că Pintilii a mai avut o astfel de accidentare, în urmă cu doi ani, când a stat trei luni pe margine. Antrenorul FCSB-ului spune că efortul intens a dus la această problemă medicală:

”Are o accidentare mai gravă, a fost azi la consult, va lipsi o perioadă mai lungă, câteva luni. Sper să-l recuperam mai repede, dar va fi foarte, foarte greu, pentru că a mai avut această accidentare în urmă cu doi ani şi atunci s-a recuperat după trei luni. Mă gândeam (n.r. să fie Pintilii menajat), pentru că îl cunosc foarte, foarte bine, ştiam cât efort depune la fiecare meci, că nu va putea să joace la trei zile un meci cu asemenea intensitate şi de-aia mi-a fost teamă. Aşa a fost să fie, să se întâmple, să aibă acest ghinion, trebuie să fim alături de el şi cu siguranţă va fi mai puternic când va reveni”, a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Antrenorul FCSB-ului spune că accidentarea lui Mihai Pintilii îi pune mari probleme, mai ales că cel mai bun mijlocaş central pe care-l are în lot: ”Eu sper că jucătorul care va intra în locul lui să o facă foarte bine şi lipsa lui Pintilii să nu se vadă. El e un jucător foarte, foarte important pentru noi, ne-a ajutat foarte, foarte mult de când a venit la echipă, dar asta e viaţa, trebuie să trec peste acest moment şi să-l fac pe jucătorul care va intra în locul lui să joace foarte bine [...] Pe acea poziţie avem şase jucători -  cu Qaka. Plecând Qaka (n.r. a fost împrumutat la Iaşi), au rămas cinci jucători pe acea poziţie. Sper să reuşesc să gasesc cuplul ideal pentru meciurile următoare”, a mai spus Dică.

Afla mai multe despre: fcsbnicolae dicaliga 1mihai pintiliiromania 

viewscnt
Articole similare