You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Prunea după ce fanii i-au cerut să vină alături de Rednic la Dinamo! Condiţia pusă pentru a veni

EXCLUSIV | Reacţia lui Prunea după ce fanii i-au cerut să vină alături de Rednic la Dinamo! Condiţia pusă pentru a veni
Comentarii

Florin Prunea a declarat pentru telekomsport.ro că este dispus să vină la Dinamo, însă oficialii clubului ar trebui să accepte condiţiile sale.

Fanii lui Dinamo i-au cerut lui Mircea Rednic să-l ia pe Prunea în echipa sa, după înfrângerea ruşinoasă din Cupa României. „Cred că fanii au apreciat ce am făcut la Dinamo. M-au sunat fanii, mă sună mereu. Ei au crescut practic cu mine în tribună. Conducerea lui Dinamo ar trebui să fie fericită că are astfel de suporteri”.

Prunea a pus condiţii pentru a veni în Ştefan cel Mare: „Eu vreau să vin la Dinamo, dar conducerea trebuie să accepte ce am propus. Nu este vorba de bani, este vorba de durata contractului. Vreau o durată mai mare, am nevoie de mai mulţi ani. Nu m-a sunat nimeni din conducerea lui Dinamo, dar eu sunt deschis la negocieri”.

„Sunt sigur că aş colabora bine cu Mircea Rednic. Am fost colegi, suntem amândoi dinamovişti. Cu siguranţă fiecare ştie ce are de făcut. El antrenor, eu conducator. Fiecare are competenţele lui”, a mai spus Prunea.

Despre meciul lui Dinamo din Cupă: „Meciul trebuia închis la 3-2. Am fost impresionat de Vlad Muţiu, jucător căruia Dinamo trebuie să-i dea mai mult încredere, să joace cât mai mult”.

Conform informaţiilor telekomsport.ro, Prunea ar fi cerut un contrat pe o prioadă de peste cinci ani + o clauză de reziliere de un milion de euro.

Afla mai multe despre: prunea 

viewscnt
Articole similare