Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia lui Silviu Lung jr după ce a văzut Serbia la CM 2018! Cum se pregătesc tricolorii pentru confruntarea din Liga Naţiunilor

EXCLUSIV | Reacţia lui Silviu Lung jr după ce a văzut Serbia la CM 2018! Cum se pregătesc tricolorii pentru confruntarea din Liga Naţiunilor

Echipa națională

Comentarii

Serbia a părăsit Campionatul Mondial din Rusia după înfrângerea cu Brazilia, însă performanţele lor din faza grupelor nu au avut rolul de a-i linişti pe tricolori.

Selecţionerul Cosmin Contra a văzut partida de la faţa locului, însă şi jucătorii din lotul naţionalei au urmărit cu atenţie meciurile sârbilor de la Mondial, în vederea dublei din Liga Naţiunilor.

Silviu Lung junior a vorbit pentru Telekom Sport despre selecţionata Serbiei, precizând că Tadic şi Compania vor fi favoriţi în meciurile din toamnă, dar pot fi învinşi.

"Mi s-a părut o echipă bună, masivă, care dezvoltă jocul foarte bine pe aripi, care vine cu multe centrări în careu, pe cei doi atacanţi foarte puternici.



Sperăm să-i ştim cât mai bine până la ora meciului şi să obţinem toate punctele. În mod normal pleacă cu prima şansă pentru că până la urmă au fost prezenţi la acest Campionat Mondial, au experienţa de partea lor.

Toţi jucătorii lor din primul 11 joacă în campionate puternice din Europa, dar nu trebuie să ne temem. Trebuie să jucăm, să ne bucurăm de fotbal şi dacă ne vom face jocul nostru cred că avem şanse să obţinem toate cele trei puncte
", a declarat Silviu Lung jr pentru Telekom Sport.

Meciul Serbia - România, din Liga Naţiunilor se va juca pe 10 septembrie, de la 21:45. Returul va avea loc pe 14 octombrie, de la 16:00.

Program România în Liga Naţiunilor
7 septembrie: România - Muntenegru, Lituania - Serbia (ora 21:45)
10 septembrie: Serbia - România, Muntenegru - Lituania (ora 21:45)
11 octombrie: Lituania - România, Muntenegru - Serbia (ora 21:45)
14 octombrie: Lituania - Muntenegru (ora 21:45), România - Serbia (ora 16:00)
17 noiembrie: Serbia - Muntenegru (ora 16:00), România - Lituania (ora 21:45)
20 noiembrie: Serbia - Lituania, Muntenegru - România (ora 21:45)
 

Afla mai multe despre: silviu lungserbiaromanialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare