Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Reacţia neaşteptată a lui Aurel Ţicleanu: ”Nu mi-a ars de meciul din Bănie” Motivul învocat de fosta glorie a Craiovei

EXCLUSIV Reacţia neaşteptată a lui Aurel Ţicleanu: ”Nu mi-a ars de meciul din Bănie” Motivul învocat de fosta glorie a Craiovei

Superliga

Comentarii

Derby-ul U Craiova 1948 - Universitatea Craiova s-a terminat cu victoria echipei lui Reghecampf cu 2-0.

A fost spectacol în Bănie. 

Golurile au fost marcate de Dan Nistor ’47 şi Ştefan Baiaram ’85. În minutul 72, de la gazde a fost eliminat Compagno după ce l-a lovit cu palma în cap pe Pigliacelli. La meci au asistat aproximativ 9.000 de spectatori. În minutul 10, jocul a fost întrerupt din cauza torţelor şi fumigenelor aruncate pe teren de suporteri. Întreruperea a fost de aproximativ patru minute.  

Toată Craiova a stat să urmarescă derby-ul dintre cele două formaţii. 

Contact de Telekom Sport, Aurel Ţicleanu a mărturisit că nu a văzut meciul. Fosta mare glorie a Craiovei trece prin momente mai grele din cauza COVID-ului!

”Nu mi-a ars de meci pentru că de două zile am fost depistat pozitiv cu COVID şi din păcate pot spune că am trecut prin toate simptoamele. Am avut chiar problemă de respiraţie, nici acum nu sunt foarte bine. Aşa că vă rog să mă înţelegeţi că nu pot comenta nimic despre această partidă”, a declarat Aurel Ţicleanu, fostul mare mijlocaş al Craiovei Maxima, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Aurel Ţicleanu a jucat la Universitatea între 1976 şi 1985, fiind unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai Craiovei Maxima.

 Aurel Ţicleanu, realizări în tricoul Universităţii Craiova:

  • 232 de meciuri pentru Craiova
  • 10 goluri marcate
  • de 2 ori a fost antrenorul Universităţii Craiova
  • 2 titluri de campion şi 4 Cupe ale României
  • semifinalist în Cupa UEFA

Genţi pline cu bâte şi materiale pirotehnice într-o lojă din Bănie! Jandarmii au confiscat tot

articol de Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: derby u craiova-universitatea craiovaaurel ticleanu 

viewscnt
Articole similare