Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia neaşteptată a lui Nicolae Dică după ce Anamaria a acuzat că ”antrenorii veniţi după Reghe au fost zero barat”

EXCLUSIV | Reacţia neaşteptată a lui Nicolae Dică după ce Anamaria a acuzat că ”antrenorii veniţi după Reghe au fost zero barat”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică nu s-a arătat deranjat de atacul Anamariei Prodan, care a spus că ”antrenorii care au venit după Reghecampf au fost zero barat”. Fostul antrenor al FCSB-ului susţine că a avut o discuţie cu agentul de jucători şi aceasta i-a transmis că n-a făcut referire la el.

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Anamaria Prodan a făcut câteva declaraţii foarte dure despre antrenorii care au venit la FCSB după Laurenţiu Reghecampf: ”Antrenori fără minte, zero barat!” Cei care au antrenat FCSB-ul după Laurenţiu Reghecampf au fost Costel Gâlcă, Mirel Rădoi şi Nicolae Dică. De fapt, ultimul a fost prezent în staff-ul FCSB-ului de fiecare dată, în primele două cazuri fiind secund.

Însă Nicolae Dică susţine că nu s-a simţit atacat de afirmaţiile făcute de Anamaria Prodan, mai ales că a avut o conversaţie telefonică, în care impresara l-a asigurat că n-a făcut referire la el:

”Eu am avut o discuţie cu ea la telefon în care a spus că nu s-a referit la mine şi eu nu vreau să intru într-o polemică, pentru că nu s-a referit la mine. Dar eu când eram jucător, mergeam în Europa cu soţia. Şi s-a mers şi în perioada cu Costel, când eram secund. La meciurile din Europa mergeau soţiile.

Eu aşa sunt, eu încerc să evit aceste conflicte în public. Eu pun mâna pe telefon şi vorbesc. Şi am vorbit şi mi-a spus că nu s-a referit la perioada mea. Nici nu mă încadrez în ce a spus ea. Ba din contră, Filip a jucat cel mai bine cu mine. Man, care tot jucătorul ei este, a jucat cel mai bine pentru mine”,
a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport.

Tudor Silviu Samuilă, moderatorul emisiunii, a insistat însă şi l-a întrebat pe Nicolae Dică dacă totuşi nu se simte deranjat că Mirel Rădoi şi Costel Gâlcă - doi dintre prietenii săi - au fost vizaţi de atacurile Anamariei Prodan. Dică spune că cei doi se pot apăra singuri:

”Primii care ar trebui să se apere ar trebui să fie ei. Nici Mirel, nici Gâlcă nu au nevoie de avocat. Ea nu se referă fotbalistic, ea se referea la ce se întâmpla în afara terenului, cu soţiile. Poate sunt antrenori care nu acceptă. Dar nu s-a pus problema la Mirel, pentru că noi n-am ajuns atunci în grupele cupelor europene. Mirel Rădoi este un campion, Costel Gâlcă este un campion. Aici nu este vorba despre mentalitate. Dacă ea spune că se referă la mine, discutăm altfel. Acum ce vreţi, să mă băgaţi pe mine în treaba asta?”, a mai spus Dică.

  • Ce a declarat Anamaria Prodan despre antrenorii care au acuzat că sunt sabotaţi de jucătorii impresariaţi de soţia lui Reghecampf: ”Asta e mentalitatea de rahat a antrenorilor! Şi a oamenilor care nu au educaţie. S-a întâmplat aşa fiindcă după Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat, şi spuneau că ăla e al lui Prodanca sau al lui Reghe. Relaţiile noastre cu jucătorii vor rămâne pe viaţă. Încă îşi fac vacanţele cu noi! N-ar trebui să spun ce o să spun acum fiindcă poate le fac probleme. Toate soţiile şi iubitele fotbaliştilor spun că de când am plecat noi s-a ales praful! Dacă echipa pleca în Europa, familiile jucătorilor aveau totul asigurat, cazare, mâncare, totul alături de echipă”.
     

Afla mai multe despre: nicolae dicaanamaria prodanfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare