Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia vehementă a lui Răducioiu în privinţa suspendării lui Săpunaru: "Ce vrei să fac, să mint? Nu putem fi ipocriţi"

EXCLUSIV | Reacţia vehementă a lui Răducioiu în privinţa suspendării lui Săpunaru: "Ce vrei să fac, să mint? Nu putem fi ipocriţi"

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru a primit doar o etapă de suspendare în urma scandalului în care a fost implicat la finalul partidei cu FC U Craiova 1948, din 10 septembrie.

Căpitanul giuleştenilor şi-a ispăşit pedeapsa în Cupa României, săptămâna trecută, când echipa pregătită de Adrian Mutu s-a impus fără probleme, scor 3-0, în meciul cu CS Afumaţi. Acum, Săpunaru a fost integralist în meciul pierdut de Rapid, scor 1-2, luni seara, pe terenul Chindiei Târgovişte.

Astfel, fundaşul central n-a ratat niciun meci din Superligă, totul spre nemulţumirea lui Florin Răducioiu.

"Evident că nu mi se pare în regulă că Săpunaru a primit doar o etapă de suspendare. Ce vrei să facem aici, să minţim? Nu putem fi ipocriţi. Nici măcar nu s-au înţeles criteriile pe baza cărora s-a luat această decizie. S-a creat deja un precedent, asta este, nu s-a luat cea mai bună decizie. Culmea, a venit această suspendare chiar înaintea unui meci din Cupa României" , a declarat Florin Răducioiu la Orange Sport.

Afla mai multe despre: sapunaru 

viewscnt
Articole similare