Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţia vestiarului de la Rapid după ce Dan Şucu a anunţat schimbări de lot din vară: "Va decide cine merită şi cine nu"

EXCLUSIV | Reacţia vestiarului de la Rapid după ce Dan Şucu a anunţat schimbări de lot din vară: "Va decide cine merită şi cine nu"

Rapid

Comentarii

Dan Şucu, patronul celor de la Rapid, a transmis un mesaj adresat angajatilor clubului, cât şi jucătorilor, în legătură cu problemele din prezent ale clubului şi care sunt paşii pentru a scăpa de rezultatele slabe pe plan sportiv.

Patronul Rapidului, Dan Şucu, a pus piciorul în prag şi a început o revoluţie la Rapid. După o serie dezastruoasă în play-off, rezultate pentru care Cristiano Bergodi şi-a pierdut locul pe bancă, Rapidul a ajuns singura echipă din play-off fără victorie, după şapte etape.

Dan Şucu le-a cerut membrilor săi din conducerea clubului să se implice mai mult şi să arate o altă atitudine. La nivelul lotului de jucători, Şucu va analiza atitudinea fotbaliştilor rapidişti în ultimele trei partide rămase în acest sezon şi va lua o decizie în ceea ce priveşte jucătorii care vor continua la Rapid, din această vară.

Întrebat despre o eventuală "curăţenie" în această vară, Răzvan Onea, unul dintre jucătorii importanţi ai Rapidului în ultimele sezoane, a vorbit despre situaţia de la club, din perspectiva unui jucător de bază.

Răzvan Onea: "Cei din conducere vor trage linie şi vor decide"

"Nu sunt eu în măsură să vorbesc despre asta, eu îmi respect colegii, ştiu că fiecare dă tot ce e mai bun la fiecare meci şi la fiecare antrenament, iar mai departe când se termină campionatul la vară, cei din conducere vor trage linie şi vor decide cine merită şi cine nu.", a declarat Răzvan Onea, pentru Orange Sport.

Pentru Rapid şi Bogdan Lobonţ urmează o partidă infernală împotriva unei echipe într-un proces de reconstrucţie. Este vorba de CFR Cluj, care a anunţat recent revenirea lui Dan Petrescu pe banca echipei, antrenorul care a ghidat-o spre multiple titluri de campioană, cât şi o serie de aventuri europene, sfârşite în faţa unor echipe mari ale Europei.

Afla mai multe despre: rapidrazvan oneadan sucusuperliga 

viewscnt
Articole similare