Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Reacţie "altfel" după numirea lui Dinu Todoran ca antrenor la FCSB: "Nu m-a surprins, e foarte bine pregătit!"

EXCLUSIV | Reacţie "altfel" după numirea lui Dinu Todoran ca antrenor la FCSB: "Nu m-a surprins, e foarte bine pregătit!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) a surprins prin alegerea lui Dinu Todoran (42 de ani) ca antrenor la FCSB. Multe comentarii au fost făcute ulterior, dar Florentin Petrea nu a fost luat prin surprindere de decizia patronului roş-albaştrilor. Într-o discuţie exclusivă cu Telekom Sport, Petre a spus că Tudoran e foarte bine pregătit.

Dinu Todoran e noul antrenor al FCSB, după ce Toni Petrea n-a mai dorit să continue la prima echipă, iar fostul dinamovist Florentin Petre a oferit o reacţie opusă faţă de restul specialiştilor de fotbal, care au fost surprinşi de numirea lui Todoran ca principal pe banca roş-albaştrilor.

Florentin Petre îl vede pe Tudoran foarte bine pregătit, dar totuşi i-a transmis lui Gigi Becali că, atunci când echipa a avut rezultate, antrenorul a fost cel care a decis schimbările. Fostul căpitan din Ştefan cel Mare a lăudat şi talentul de "scouter" al omului de afaceri din Pipera. "Nu m-a surprins. E foarte bine pregătit, a terminat Licenţa Pro. Dacă nea Gigi l-a ales înseamnă că e bun şi că are referinţe bune. Atunci când au avut rezultate, antrenorii au fost cei care au decis şi schimbările.

Se pricepe la fotbal, că am fost de câteva ori la palat şi are nişte monitoare cu nişte televizoare destul de mari şi cu telecomenzi şi urmăreşte foarte mulţi jucători. Să ştiţi că toţi jucătorii ăştia tineri care compun lotul dânsul i-a adus", a spus Florentin Petre.

Dinu Todoran, noul antrenor al FCSB!

Gigi Becali a găsit noul antrenor al formaţiei sale. Un nou tehnician lipsit de prea multă experienţă a fost ales, Dinu Todoran, pe modelul Bogdan Andone, Bogdan Vintilă şi Toni Petrea.

Cel mai recent angajament al lui Todoran a venit în Liga 2, cu CSM Slatina, de care s-a despărţit în martie al acestui an. Anterior, fostul mijlocaş central a mai condus echipa de juniori a Voluntariului, pentru mai bine de patru ani, dar şi echipa mare, ca interimar, pentru patru meciuri.

În vârstă de doar 42 de ani, Todoran va înfrunta prima sa provocare adevărată din cariera de antrenori. Acesta nu a fost însă prima opţiune a lui Becali, care a mai negociat, public, cu Marius Şumudică şi Nicolae Dică, însă ambii l-au refuzat pe latifundiar.

Din pricina implicării foarte active în cadrul echipei, mulţi tehnicieni experimentaţi îl refuză pe Gigi Becali, nefiind dispuşi să devieze de la tacticile proprii. Astfel, finanţatorul a început să mizeze pe antrenori tineri, lipsiţi de experienţă, sperând să dea lovitură cu măcar unul dintre ei.

Afla mai multe despre: gigi becalidinu todoranflorentin petreantrenorfcsb 

viewscnt
Articole similare