Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Replică dură pentru Dumitru Dragomir. Un fost internaţional român, răspuns ferm în privinţa lui Stanciu: "Nu e nici Messi, nu e nici Ronaldo. Să nu exagerăm"

EXCLUSIV | Replică dură pentru Dumitru Dragomir. Un fost internaţional român, răspuns ferm în privinţa lui Stanciu: "Nu e nici Messi, nu e nici Ronaldo. Să nu exagerăm"
Comentarii

Cerut insistent la naţională de Dumitru Dragomir, Nicolae Stanciu continuă să fie subiect de discuţie în fotbalul românesc.

"Mi se pare că se exagerează. Stanciu nu e nici Messi, nu e nici Ronaldo. Dacă există posibilitatea de a veni la naţională, foarte bine, dar să nu exagerăm că îl aducem cu avion privat. Să-i trimită domnul Dragomir un avion privat, dacă tot are posibilitatea...

La naţională a jucat şi Stanciu, iar rezultatele n-au fost cu mult mai bune, dar asta nu contestă faptul că Stanciu e un jucător de valoare. Eu cred că naţionala are nevoie de Stanciu, dar nu cred că poate schimba rezultatele de unul singur" , a declarat Helmuth Duckadam la Orange Sport.

Supercupa României, CFR Cluj - Sepsi, se joacă sâmbătă, de la ora 20:30, în direct la Orange Sport 1

Dumitru Dragomir: "Trimiţi un avion privat şi îl aduci pe Stanciu"

”Cum nu poate veni? Trebuia să-l cheme. Îi trimiţi avion privat, să vină cu el. Frate, nu mai poţi ... Eşti în secoulul ăsta al vitezei. Nu poţi să-l ţii zece ore prin aeroporturi. Trimiţi avion special, un privat. Cât costă un privat?

Mai mult de o sută de mii nu costă până în China şi înapoi. Ce e asta? Pentru echipa naţională? Este imperativ nevoie de el. Este de nelipsit de la echipa naţională. Eu l-am criticat când n-a mers, dar acum e cel mai bun jucător al echipei naţionale, iar tu nu îl chemi?” , a spus Dumitru Dragomir la Orange Sport.

  • 5.5 milioane de euro valorează Nicolae Stanciu, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

Echipa lui Stanciu, Wuhan Three Towns, este lider în campionatul Chinei, cu 22 de puncte obţinute în primele opt etape. În cele opt meciuri jucate în actuala stagiune, mijlocaşul român a marcat cinci goluri şi a oferit cinci pase decisive.

Nicolae Stanciu a fost transferat în China de la Slavia Praga, în martie, în schimbul a patru milioane de euro, iar dacă Wuhan Three Towns va câştiga titlul, cehii vor mai încasa 500.000 de euro.

  • 11 goluri a marcat Stanciu în cele 54 de selecţii pentru echipa naţională a României

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: stanciu 

viewscnt
Articole similare