Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Revoltă împotriva Stelei în Liga 2! Un antrenor a ieşit la atac: "Nu mi se pare normal să fie în play-off"

EXCLUSIV | Revoltă împotriva Stelei în Liga 2! Un antrenor a ieşit la atac: "Nu mi se pare normal să fie în play-off"

Steaua

Comentarii

Unirea Slobozia a reuşit să se califice sâmbătă în play-off-ul Ligii 2, după ce a învins-o pe teren propriu pe Ripensia Timişoara, scor 1-0, în cadrul etapei cu numărul 19.

Revoltă împotriva Stelei în Liga 2! Un antrenor a ieşit la atac: "Nu mi se pare normal să fie în play-off"

Concordia Chiajna şi Unirea Slobozia s-au alăturat echipelor deja calificate în play-off-ul Ligii 2, Petrolul, U Cluj, Hermannstadt şi Steaua.

Adi Mihalcea a dus-o pe Unirea Slobozia în play-off-ul Ligii secunde. Antrenorul are totuşi o nemulţumire: prezenţa Stelei în play-off!

În jurul ”militarilor” a fost creată o controversă în privinţa dreptului de a juca în play-off-ul Ligii 2, având în vedere că echipa nu are drept de promovare în primul eşalon al fotbalului românesc. 

Cei de la playsport.ro au luat legătura cu FRF pentru a cere informaţii despre dreptul Stelei de a evolua în play-off, iar forul naţional a dat răspunsul.

Din cauza dreptului juridic, fiind club de drept public, echipa nu are dreptul de a promova în Liga 1. Totuşi, băieţii lui Daniel Opriţa au voie să evolueze în play-off, deoarece au obţinut rezultate în sezonul regular.

Adi Mihalcea nu este de acord şi întrebat despre acest subiect, antrenorul a declarat pentru Telekom Sport: "Facem abstracţie că se numeşte Steaua, să nu se creadă că jucând atâta vreme la o rivală sunt subiectiv, dar de la începutul campionatului am declarat că nu mi se pare normal ca o echipă care nu are drept de promovare să joace în grupa de promovare. E posibil şi probabil să influenţeze campionatul prin eşecurile sau victoriile obţinute. Atunci unde mai este competitivitatea? Nu cred că trebuia lăsată să joace în play-off".

Afla mai multe despre: steauaadi mihalceapromovare steaua 

viewscnt
Articole similare