You are here:

EXCLUSIV | Ruben Albes a elucidat misterul vestimentaţiei sale. Mesajul antrenorului lui Hermannstadt pentru contestatari: „Mi-ar plăcea să se aprecieze”

EXCLUSIV | Ruben Albes a elucidat misterul vestimentaţiei sale. Mesajul antrenorului lui Hermannstadt pentru contestatari: „Mi-ar plăcea să se aprecieze”

Hermannstadt​

Comentarii

Ruben Albes (35 de ani) a atras toate privirile în momentul în care a fost instalat în funcţia de antrenor principal la Hermannstadt. Lipsa de experienţă, dar şi vestimentaţia de „latin lover” i-au adus critici din partea mass media tehnicianului spaniol.

Criticile la adresa antrenorului Hermannstadt au fost întărite şi de primele sale rezultate pe care le-a obţinut la Sibiu, două înfrângeri consecutive. Echipa s-a transformat însă instant în bine sub bagheta tehnicianului spaniol. Cu Ruben Albes pe bancă, Hermannstadt are o serie de opt meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care cinci victorii şi trei remize.

Hermannstadt a început destul de bine şi campionatul actual. În prima etapă a remizat la unu pe Arena Naţională, în compania lui Dinamo. 

„(Te-au deranjat criticile legate de vestimentaţia ta?)
Nu, pe mine mă preocupă ceea ce cred jucătorii, fanii. Opiniile... toţi oamenii gândesc anumite lucruri legate de fotbal şi trebuie să le respecţi părerile. Dar mi-ar plăcea să se aprecieze antrenorul, staff-ul pentru modul în care joacă echipe, pentru modul cum se luptă,  pentru jocul de care se pot  bucura fanii”
, a declarat Ruben Albes pentru Telekom Sport.

Înainte să o preia pe Hermannstadt, Ruben Albes a antrenat-o pe Murcia, între iulie 2019 şi octombrie 2019. Tehnicianul iberic are contract cu gruparea din Sibiu până în vara lui 2021. 

Afla mai multe despre: albeshermannstadt 

viewscnt
Articole similare