Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV „Rupe oala de sarmale la 20 de ani! Cum să arăţi aşa ca fotbalist?!” Barasab Panduru s-a luat de un jucător din Liga I: „I-au zis şi cei de la Craiova să se potolească cu mâncarea..”

EXCLUSIV „Rupe oala de sarmale la 20 de ani! Cum să arăţi aşa ca fotbalist?!” Barasab Panduru s-a luat de un jucător din Liga I: „I-au zis şi cei de la Craiova să se potolească cu mâncarea..”

Superliga

Comentarii

Jovan Markovic (20 de ani), jucătorul formaţiei Academica Clinceni, a atras critici din cauza formei fizice în care se află.

Fotbalistul are, vizibil, câteva kilograme în plus. Markovic a marcat golul de 2-1 în meciul cu Poli Iaşi din etapa trecută.

Basarab Panduru, specialistul Telekom Sport, a mărturisit că nu poate să treacă peste condiţia fizică slabă a tânărului fotbalist.

„Să rupi mâncarea dejă de la 20 ani de ani.. Cine ştie ce eforturi face să nu rupă oala de sarmale. Eu am mai zis, Ilie Poenaru îi face un bine dacă nu îl bagă. Guardiola nici nu discuta dacă avea aşa jucător cu o asemenea condiţie fizică. Nu mânănci ce vrei dacă eşti sportiv.. Eu repet nu ar trebui să îl bage Poenaru, că iar se accidentează 7 luni şi nu îl mai vedem.

Cred că şi oficialii de la Craiova i-au atras atenţia, probabil i-au zis ăia „bă te potoleşti cu mâncare”. Poate i-au zis de 2-3 ori după au renunţat şi ei. Dar aşa nu se poate. ce fotbalist eşti tu? Mai mult de 2000 de euro pe lună, cât cred că are, oricum nu merită Markovic”, a mărturisit Basarab Panduru în direct la Telekom Sport.

Craiova l-a împrumutat. Are dublă cetăţenie

Atacantul este deţinut de Universitatea Craiova, însă în acest sezon a fost împrumutat la Academica Clinceni. 

Jovan Markovic are dublă cetăţenie: română şi sârbă. S-a născut la Belgrad, însă familia sa s-a mutat în România, când era el mic.  Tatăl său e sârb, iar mama e româncă, originară din Oltenia. 

Markovic şi-a început cariera la CSS Corabia, iar CS Universitatea Craiova l-a transferat în 2015. A impresionat la juniori şi la echipa a doua.

„Nu avem ce să-i facem. Este un copil talentat, dar rebel.. El nu a înţeles până acum ce i-am transmis noi legat de forma fizică.. Totuşi să ai kilograme în plus înseamnă că nu eşti profesionist”, au mărturisit oficialii de la Clinceni.

Golul marcat de Markovic în meciul cu Poli Iaşi:

Afla mai multe despre: jovan markovicacademica clinceniliga 1 

viewscnt
Articole similare