Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | S-au speriat de preţ? Gigi Becali poate face un profit uriaş cu un fotbalist adus gratis, dar clubul care-l vrea n-a mai dat niciun semn!

EXCLUSIV | S-au speriat de preţ? Gigi Becali poate face un profit uriaş cu un fotbalist adus gratis, dar clubul care-l vrea n-a mai dat niciun semn!

FCSB

Comentarii

Andrei Miron (25 de ani) poate schimba din nou echipa, deşi abia s-a transferat la FCSB. E dorit de un club din Rusia, dar Gigi Becali (61 de ani) nu a primit niciun răspuns de la oficialii clubului rus, după ce le-a transmis acestora câţi bani vrea în schimbul fundaşului său.

Într-o discuţie în exclusivitate cu Telekom Sport, Gigi Becali, patronul FCSB, a spus că nu mai ştie nimic de oferta din Rusia pentru Andrei Miron. Ruşii n-au dat, încă, niciun răspuns, după ce Becali a cerut 600.000 de euro în schimbul fundaşului central. "Nu mai ştiu nimic, a rămas aşa", a spus Gigi Becali, pentru Telekom Sport.

Andrei Miron a semnat cu FCSB încă din ianuarie, dar a făcut cantonamentul cu FC Botoşani a şi jucat la echipa lui Valeriu Iftime până la începutul lunii martie, când a ajuns la FCSB. Gigi Becali n-a plătit niciun ban pentru aducerea lui Miron, dar a oferit procente dintr-un viitor transfer celor de la FC Botoşani. Astfel, dacă FCSB îl va vinde pe Miron în Rusia, FC Botoşani va încasa un procent din sumă.

Pleacă Miron, vine Chindriş?

Dacă îl va vinde pe Andrei Miron în Rusia, Gigi Becali ar putea lua un fundaş central tot de la FC Botoşani. FCSB îl vrea pe Andrei Chindriş (21 de ani), internaţionalul de tineret din curtea formaţiei lui Valeriu Iftime. Omul cu banii de la FC Botoşani e dispus să negocieze acum transferul lui Chindriş, după ce l-a refuzat pe patronul FCSB înainte de Paşte.

  • 1 - un singur meci a jucat Andrei Miron la FCSB, în care a şi marcat
  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Miron în prezent, conform Transfermarkt
  • 2024 e anul în care expiră contractul dintre fundaşul central şi formaţia roş-albastră

Afla mai multe despre: gigi becalianuntandrei mirontransferrusia 

viewscnt
Articole similare