Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Şah-mat! Primul gol al Craiovei l-a impresionat pe Panduru: "Nu credeam că e capabil de aşa ceva". Gestul făcut imediat de pe banca oltenilor

EXCLUSIV | Şah-mat! Primul gol al Craiovei l-a impresionat pe Panduru: "Nu credeam că e capabil de aşa ceva". Gestul făcut imediat de pe banca oltenilor
Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru a avut doar cuvinte de laudă despre faza primului gol marcat de U Craiova în Giuleşti, în derby-ul cu Rapid, încheiat 2-2. "Pandi" a fost cucerit de felul în care, din doar câteva pase, oltenii au făcut şah-mat apărarea Rapidului.

În minutul 5, Alexandru Creţu a "deblocat" tabela din Giuleşti cu un gol marcat după o fază în care Craiova a făcut, din câteva pase, şah-mat apărarea Rapidului. Basarab Panduru a avut doar cuvinte de laudă pentru cum a decurs totul, de la portar la finalizare, şi şi-a dat seama că e fază lucrată după ce a văzut gestul de pe banca oltenilor.

EXCLUSIV | Şah-mat! Primul gol al Craiovei l-a impresionat pe Panduru: "Nu credeam că e capabil de aşa ceva". Gestul făcut imediat de pe banca oltenilor

Rapid şi U Craiova au terminat la egalitate, 2-2 în Giuleşti, iar în studioul Orange Sport a fost lăudată faza din care oltenii au deschis scorul. Basarab Panduru, fost secund la Craiova în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf, a avut doar cuvinte de laudă despre cum echipa lui Mirel Rădoi a făcut, din doar câteva pase, şah-mat apărarea lui Mutu.

"Pandi" a lăudat, în special, doi jucători ai Craiovei şi şi-a dat seama că toată faza a fost lucrată la antrenamente după ce a văzut un gest făcut, după gol, de pe banca tehnică a oltenilor.

"Ce simplu, ce frumos! Pare simplu, dar au ştiut, imediat cum are Arlauskis mingea Bancu pleacă, uite demarcarea lui Baiaram. Îl iei pe fundaşul central de acolo, vine Rivalinho, vine din spate Creţu. Excepţională fază! Dar ce pasă dă, ce pasă dă Rivaldinho. Nu credeam că e capabil să dea asemenea pase.

A venit mingea de acolo, dă drumul repede la minge pentru că eu ştiu că fundaşii laterali pleacă imediat în momentul când tu prinzi mingea. Îi şi surprinde pentru că adversarul este, toată echipa e în partea stângă. Bancu pasează fără niciun fel de problemă. Şi demarcarea lui Baiaram este frumoasă", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Rapid - U Craiova 2-2, în Superligă

Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 2-2, un meci din Superligă, în care gazdele au fost conduse cu 2-0 în minutul 19.

Craiova a început meciul de pe Giuleşti cu un gol marcat în minutul 5, de Creţu, din pasa lui Rivaldinho. În minutul 19 Rivaldinho a trimis la Baiaram, care a înscris pentru 2-0. Albu a redus din diferenţă, din pasa lui Săpunaru, în minutul 24, iar gazdele au egalat prin Dugandzic, în minutul 72.

Rapid are 33 de puncte şi se află pe locul secund în clasament, iar Universitatea Craiova este pe poziţia a patra, cu 31 de puncte.

RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, F. Ştefan - Kait, Albu (A. Ciobanu 61), Pănoiu – Sefer (Luckassen 46), Dugandzic, Ioniţă. ANTRENOR: Adrian Mutu

CSU CRAIOVA: Arlauskis - Papp, Mitrea, Screciu - Vătăjelu, Creţu, Căpăţînă, Nistor, Bancu (Martic 78) – Rivaldinho (Cîmpanu 90), Baiaram (Găman 66). ANTRENOR: Mirel Rădoi

Cartonaşe galbene: Săpunaru 36, Onea 41 / Mitrea 56, Nistor 81, Arlauskis 84

Arbitri: Cojocaru Adrian Viorel - Ghinguleac Radu Adrian, Badea Marius - Dumitrache Bogdan

Arbitri VAR: Dima Iulian - Orbuleţ Mircea (Bucureşti)

Afla mai multe despre: pandurugolfazau craiovarapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare