You are here:

EXCLUSIV | Salvatorul Rednic! Un fost căpitan al lui Dinamo reacţionează: "Sunt convins că poate face asta"

EXCLUSIV | Salvatorul Rednic! Un fost căpitan al lui Dinamo reacţionează: "Sunt convins că poate face asta"
Comentarii

Aliosa Vojnovic a jucat doar şase luni la Dinamo, dar s-a identificat perfect în această perioadă cu spiritul câinilor. Croatul l-a avut atunci antrenor în Ştefan cel Mare pe Mircea Rednic.

Aliosa Vojnovic a jucat în prima parte a sezonului 2015 - 2016 la Dinamo. Fotbalistul de 33 de ani, ajuns acum în campionatul maghiar, e convins că revenirea lui Mircea Rednic în Groapă va fi salvarea dinamoviştilor. Chiar dacă a stat departe de România de când a plecat din Liga I, Vojnovic este la curent cu tot ce s-a întâmplat la Dinamo în acest timp. Mijlocaşul trimite săgeţi către cei care au dus-o pe Dinamo în zona retrogradării. 

 

 

"Rednic sunt convins că poate face o treabă mai bună decât precedenţii doi antrenori. Cred că lui Bratu i-a fost uşor să se dea deştept şi să comenteze la tv, dar când a devenit antrenor nu am văzut la el capacităţi de lider. Despre ultimul antrenor nu pot să vorbesc, dar Rednic poate schimba situaţia astfel încât să găsească un lider în această echipă. Motivaţia pentru jucători ar trebui să fie mereu aceeaşi, să fie purtătorii dorinţei fanilor şi să îmbrace cu mândrie tricoul acestei mari echipe din România" a spus Vojnovic. 

Afla mai multe despre: vojnovicrednicdinamobratu 

viewscnt
Articole similare