Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Săpunaru sare în apărarea selecţionerului: "BAM, imediat să-l schimbăm". Dragoş Grigore anunţă: "Eu nu m-am retras oficial de la naţională"

EXCLUSIV | Săpunaru sare în apărarea selecţionerului: "BAM, imediat să-l schimbăm". Dragoş Grigore anunţă: "Eu nu m-am retras oficial de la naţională"

Echipa națională

Comentarii

Veteranii Rapidului, Săpunaru şi Grigore, le-au luat apărarea tricolorilor, după umilinţele suferite în această lună în Liga Naţiunilor.

Săpunaru s-a retras de la naţională în septembrie 2019, când selecţioner era Cosmin Contra. 11 ani a îmbrăcat tricoul primei reprezentative, perioadă în care a purtat de 11 ori banderola de căpitan.

"N-am de ce să regret că n-am fost la naţională. Dacă am spus că mă retrag... Sunt acolo jucători de valoare care sper să-şi facă treaba cât mai bine în meciurile următoare. Trecem printr-un moment greu, dar, cum suntem noi românii, când trecem printr-un moment greu, îi călcăm pe toţi în picioare.

Sunt supărat că Edi Iordănescu n-a avut rezultate. Am văzut foarte mulţi oameni la televizor care îşi spuneau părerea... Eu nu consider o soluţie să tot schimbăm antrenorii. Se tot vorbeşte de reconstrucţia naţionalei, dar întrebarea mea este de ce se tot vorbeşte de această reconstrucţie?

De câte ori vine un antrenor nou şi nu are rezultate, BAM, l-am schimbat. Vine altul şi din nou se vorbeşte de reconstrucţia naţionalei. Să vină dânşii, să antreneze dânşii, toţi aştia care sunt mai virulenţi" , a spus Cristi Săpunaru la Orange Sport.

Aproape doi ani au trecut de la ultimul meci jucat de Dragoş Grigore la naţională. Se întâmpla în septembrie 2020, când fundaşul central a fost integralist în victoria obţinută de România, scor 3-2, în Austria.

"Oficial, eu nu m-am retras de la naţională. Nu ştiu dacă e momentul acum sau daca e bine să ne retragem de la naţiională cât încă suntem în activitate. Sunt păreri şi păreri. Sunt unii jucători care au făcut-o deja, cum e Cristi Săpunaru, dar la el a fost o cu totul altă situaţie.

E adevărat că pe vremea lui Mirel Rădoi am avut şi eu acest gând, el a fost cel care m-a întors din drum şi, până la urmă, acea retragere oficială nu a mai apărut din partea mea.

Selecţionerul este cel care răspunde de selecţie, de rezultate, n-are niciun rost să spun acum că eu meritam să fiu acolo. Dacă n-am fost convocat înseamnă că nu am meritat, e simplu" , a spus Dragoş Grigore la Orange Sport.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare