You are here:

EXCLUSIV | Scenariul perfect pentru meciul cu Austria. Cum vede Ilie Stan obţinerea celor trei puncte de către tricolori

EXCLUSIV | Scenariul perfect pentru meciul cu Austria. Cum vede Ilie Stan obţinerea celor trei puncte de către tricolori
Comentarii

Ilie Stan, antrenorul formaţiei SCM Gloria Buzău, din Liga 2, a comentat în exclusivitate pentru Telekom Sport 1 evoluţia naţionalei României în meciul cu Irlanda de Nord din Liga Naţiunilor.

Stan se bazează pe determinarea elevilor lui Mirel Rădoi şi este încrezător că România va reuşi să câştige cele trei puncte în deplasarea de luni de pe terenul Austriei.

”O primă repriză bună, unde am avut posesie, agresivitate, ocazii, puteam să înscriem şi al doilea gol, păcat de munca jucătorilor, a lui Rădoi, debutul lui, merita să debuteze cu o victorie după jocul prestat.

Ca preocupare, ca modul de joc am văzut ceva, dar aceste lucruri care se întâmplă acum ar fi bine să se termine cu o victorie. Atunci moralul şi atitudinea jucătorilor este alta.

Eu cred că au potenţial mult mai mare. Potenţialul jucătorilor noştri este mult mai mare şi zic că dacă mâine (n.r.- luni) vom reuşi cu Austria să luăm cele 3 puncte, alta va fi preopcuparea şi atitudinea pentru jocul de baraj.”, a declarat Ilie Stan, duminică seară, în exclusivitate pentru Telekom Sport 1, la finalul partidei dintre CS Mioveni şi SCM Gloria Buzău, scor 0-0.

Întrebat despre felul în care România poate să câştige cele trei puncte cu Austria, Stan a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Denis Alibec şi George Puşcaş pentru determinarea arătată cu Irlanda de Nord: ”Cred că da, sunt sigur că şi ei au fost supăraţi că n-au câştigat cu Irlanda şi sunt sigur că atitudinea lor va fi alta şi vor fi mai responsabili. E un lucru bun pentru că mi-a plăcut atitudinea lui Alibec, Puşcaş, sunt jucători care au dorinţă, dacă le dă mai multă încredere, cred că vor avea multe realizări la echipă.”.

Despre Alibec, Ilie Stan mai spune că ”a ajuns la 29 de ani şi dacă nu se impune nici la nivel de naţională e foarte greu să facă pasul şi cred că ar merita pentru toate problemele avute în ultima perioadă”.
 

Afla mai multe despre: ilie stan 

viewscnt
Articole similare