You are here:

EXCLUSIV | Se întoarce Dragoş Grigore la Dinamo?! ”Au mai fost aceste discuţii!” Ce a spus campionul lui Ludogoreţ

EXCLUSIV | Se întoarce Dragoş Grigore la Dinamo?! ”Au mai fost aceste discuţii!” Ce a spus campionul lui Ludogoreţ

Stranieri

Comentarii

Ludogoreţ a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa Beroe Stara Zagora, în prima etapă a play-off-ului pentru titlu şi a devenit pentru a zecea oară consecutiv campioană a Bulgariei.

După acest meci, Ludogoreţ a depăşit recordul lui TSKA Sofia, care a câştigat titlul de nouă ori la rând, în perioada 1954 - 1962. Dragoş Grigore a vorbit în exclusivitate pentru TelekomSport despre posbilitatea de a se întoarce la Dinamo.

Fotbalistul român a vorbit despre Moţi şi despre peluza care a fost numită după fundaşul român

”Din câte ştiu, a declarat că nu ar vrea să dea cu piciorul la ceea ce a contruit până acum. Depinde de el, el va lua decizia cea mai bună pentru el. E păcat că nu scrie Moţi pe scaune. Moţi e un nume în Bulgaria, păcat că nu e aşa de mare şi în România. A scris istorie aici. Important e ce va face de acum înainte . Dacă se va opri aici sau dacă se va mulţumi cu ceea ce a făcut până acum, va fi puţin din punctul meu de vedere”, a spus Grigore. 

De asemenea, Dragoş Grigore a declarat că nu ştie dacă se va întoarce în Ştefan cel Mare.  

”Nu sună ciudat, cel puţin în acest an. Au fost dificultăţi mari din mai multe puncte de vedere. Important e că şi ei, într-un final, zâmbesc cât de cât. Bine că şi-au îndeplinit obiectivul. Sigur, e oarecum trist, pentru că Dinamo trebuie să fie în playoff cel puţin. Dar trebuie să nu mai repete greşelile pe care le-au făcut până în prezent, să vadă unde s-a greşit şi, începând de anul viitor, să redevină echipa care a fost cu ceva timp în urmă. 

Nu ştiu, au mai fost aceste discuţii. Chiar nu ştiu ce să răspund în acest moment. Vom vedea ce se va întâmpla. E timp destul. Mai am un an contract aici şi vom vedea, nu ştiu ce se va întâmpla. Din 2022 fac şi eu 35 de ani şi nu ştiu dacă mai e cazul... sunt jucători tineri care vin din urmă şi care au nevoie de jocuri ca să crească”, a spus fotbaşlistul român. 

Afla mai multe despre: dragoş grigore 

viewscnt
Articole similare