Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Se vede primăvara! Duel de gală pentru Ludogoreţ în Europa League. Motivul de revanşă al lui Moţi în faţa spaniolilor

EXCLUSIV | Se vede primăvara! Duel de gală pentru Ludogoreţ în Europa League. Motivul de revanşă al lui Moţi în faţa spaniolilor

Stranieri

Comentarii

Cosmin Moţi se confundă cu istoria clubului bulgar în Europa, românul fiind în teren şi la primul meci pe care trupa din Razgrad l-a jucat în competiţiile continentale.

Pentru a treia oară în istorie, Ludogoreţ întâlneşte o echipă spaniolă în cupele europene. Cu Valencia şi Real bulgarii nu au obţinut nici măcar un egal. Acum o au în faţa pe Espanyol.  
 
"Noi, în Europa League am jucat cam toate meciurile cu stadionul plin. O să fie un meci mai greu decât precedentele. Sperăm într-un rezultat pozitiv şi cred că o să reuşim" a fost reacţia lui Cosmin Moţi. 
 
  • LIVE VIDEO | Ludogoreţ - Espanyol, astăzi, ora 19:55, Telekom Sport 3
 
Moţi este liderul prezenţelor în cupele europene la Ludogorets. Are 75 şi a debutat la echipa de la sud de Dunăre avându-l coechipier pe actualul antrenor, Stanislav Genchev. Campioana ţării vecine are şase pucnte obţinute până acum din duelurile cu ŢSKA Moscova şi Feencvaros. 
 
"Eu l-am cunoscut ca jucător. Pe mine m-a ajutat foarte mult când am ajuns acolo. Îl ştiam ca jucător, ca om. Şi-a demonstrat calităţile de antrenor, este un antrenor tânăr, care trăieşte pentru fotbal" îl caracterizează Moţi pe tânărul antrenor. 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: moţiludogoretsespanyoleuropa league 

viewscnt
Articole similare