Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sfatul lui Contra pentru Răzvan Marin după oferta 7 milioane de euro primită de Standard

EXCLUSIV | Sfatul lui Contra pentru Răzvan Marin după oferta 7 milioane de euro primită de Standard

Stranieri

Comentarii

Presa din Belgia a anunţat că AS Roma a făcut o ofertă de 7 milioane de euro pentru transferul lui Răzvan Marin, însă Standard Liege a refuzat propunerea şi aşteaptă o ofertă mult mai mare pentru a-l lăsa pe internaţionalul român să plece.

Pe lângă Roma, Marin e dorit şi de alte echipe din Serie A, iar în vară ar putea face pasul spre campionatul italian.

Selecţionerul României, Cosmin Contra, a dezvăuluit pentru Telekom Sport că a vorbit cu mijlocaşul de 21 de ani despre ofertele primite şi l-a sfătuit să nu se gândească în acest moment la un eventual transfer, ci să continue să se concentreze pe ce are de făcut la antrenamente şi în meciurile oficiale, astfel încât randamentul său să nu aibă de suferit.

Contra e convins că Răzvan Marin va primi şi mai multe oferte în vară, dacă evoluţiile sale vor rămâne la acelaşi nivel.

"I-am spus (n.r. lui Răzvan Marin) ultima dată când a venit la naţională să fie liniştit pentru că am văzut şi eu în presă că îl vor şi vor apărea şi mai multe oferte. Din acest punct de vedere, sfatul meu e să stea liniştit, să continue să dea randament pentru că acel randament dat a făcut ca el să aibă aceste oferte. Dacă va avea acelaşi randament poate va avea şi mai multe oferte şi poate va avea de unde să aleagă soluţia cea mai bună pentru el, dar să fie liniştit, să nu îl debusoleze aceste oferte şi să se concentreze pe joc", a declarat Contra pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cosmin contrarazvan marintransferas romastandard liege 

viewscnt
Articole similare