Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Sfaturi importante pentru Dică înaintea meciului cu Lugano: "Ei sunt cei mai periculoşi jucători de la Lugano!"

EXCLUSIV Sfaturi importante pentru Dică înaintea meciului cu Lugano: "Ei sunt cei mai periculoşi jucători de la Lugano!"

UEFA Europa League

Comentarii

Cristi Ianu trăieşte de 14 ani în Elveţia, iar acesta s-a întâlnit cu echipa Telekom Sport înaintea meciului din această seară dintre Lugano şi FCSB. Fost golgeter în fotbalul elveţian, acesta ajuns la 33 de ani şi joacă fotbal la o micuţă echipă de amatori, FC Muri, în liga a cincea.

"Oamenii din oraşul ăsta iubesc echipa Lucerna. Acum, să Lugano a decis să joace aici, nu prea se vorbeşte de ei, nu prea sunt interesaţi. Lugano este o echipă destul de mică, ce nu are aşa mulţi suporteri ca şi Lucerna. Nu prea este mediataizat aşa mult meciul. Eu cred că Steaua pleaca ca favorită şi cred că o să şi câştige. E posivil să fie mulţi români la meciul de joi seară. Steliştii trebuie să fie atenţi pentru că Lugano au un atacant care are destul de mare experienţă, care a venit acum de la Young Boys Berna, un atacant suedez, mi se pare că a fost un pic şi în naţionala Suediei. Mai au un mijlocaş care anul trecut era aici, a jucat foarte bine, Mariani îl cheamă, dar acum e accidentat", spune Ianu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi ianuluganolucernafcsbsteauaeuropa leagueexclusivtelekom sport 

viewscnt
Articole similare