Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sfaturi importante pentru Tănase după assist-ul genial de la debutul pentru Al Jazira: "Altfel, se curăţă!"

EXCLUSIV | Sfaturi importante pentru Tănase după assist-ul genial de la debutul pentru Al Jazira: "Altfel, se curăţă!"

Stranieri

Comentarii

Invitat la Orange Sport, Ciprian Panait, antrenor cu experienţă în zona Goflului, a vorbit despre Florin Tănase şi experienţa sa la AL Jazira în ziua în care fostul căpitan al debutat la noua echip şi a pasat decisiv, în prima etapă a noului sezon din Emiratele Arabe Unite.

Al Jazira l-a cumpărat pe Florin Tănase cu trei milioane de euro de la FCSB, clauza de reziliere a contractului, iar Ciprian Panait a admirat assist-ul genial al lui Tănase şi l-a avertizat să aibă grijă cum gestionează perioada de început la clubul arab.

EXCLUSIV | Sfaturi importante pentru Tănase după assist-ul genial de la debutul pentru Al Jazira: "Altfel, se curăţă!"

Ciprian Panait, antrenor cu experienţă în zona Golfului, care a pregătit-o şi pe Al Hilal pentru o scurtă perioadă, a vorbit la Orange Sport despre Florin Tănase şi transferul său la Al Jazira.

Chiar în ziua în care fostul căpitan de la FCSB a pasat decisiv, cu execuţie frumoasă, la debutul pentru noua echipă în noul sezon din campionatul Emiratelor Arabe Unite, Ciprian Panait l-a sfătuit pe Florin Tănase să aibă grijă cum gestionează perioada de început de la Al Jazira. Altfel, s-ar putea "curăţa".

Străinii, aduşi pe bani mulţi, sunt "judecaţi" repede şi îndepărtaţi dacă nu fac diferenţa: "Se judecă aşa pentru că străinii sunt trataţi ca nişte semizei, care dau goluri. Străinii vin şi cimentează acest statut, infleunţează totul. Lumea îl primeşte ca pe o mare vedetă, pentru că vine din Europa. Suntem văzuţi, încă, bine acolo, ca jucători şi antrenori.

Eu mi-aş dori din suflet, cunosc zona foarte bine, că merg într-un campionat superior celui de aici. Da, categoric poate să se impună. Calităţile lui Tănase, modul în care el vede să-şi pună în valoare caltăţile lui. Sunt clare. Ca şi calitate, poate să rămână la Al Jazira şi să-i ajute să câştige campionatul, cupa. Dacă se culcă pe o ureche, atunci s-a curăţat", a spus Ciprian Panait.

Florin Tănase şi-a trecut în cont un assist la debutul pentru Al Jazira, 2-0 cu Dibba Al Fujairah, la debutul în noul sezon din Emirate.

Ciprian Panait a antrenat la Rapid, Al Hilal U23, Al Hilal (4 meciuri, ca intermiar), Al Raed, Al Batin, Sohar SC şi Al Kharaitiyat.

Afla mai multe despre: florin tanaseal jazira 

viewscnt
Articole similare