adplus-dvertising
You are here:

EXCLUSIV | Simona Halep, investiţie discretă în această perioadă. Ce o să apară într-una dintre cele mai selecte zone de lângă Bucureşti

EXCLUSIV | Simona Halep, investiţie discretă în această perioadă. Ce o să apară într-una dintre cele mai selecte zone de lângă Bucureştigalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep investeşte o parte din banii câştigaţi în tenis într-o casă pe malul Lacului Snagov, pe un teren care acum câţiva ani i-a aparţinut lui Ionuţ Lupescu.

Cea mai valoroasă tenismenă din România îşi construieşte o casă pe Lacul Snagov, chiar în proximitatea Complexului de Pregătire de la Izvorani. Casa va avea acces la Lacul Snagov şi Simona Halep va ridica aici şi un hangar pentru bărci, semn că se gândeşte şi la o astfel de achiziţie.

Simona Halep, investiţie discretă în România. Îşi construieşte casă pe malul Lacului Snagov

Pe malul Lacului Snagov, în apropiere de Complexul de Pregătire Izvorani, în comuna Ciolpan, sat Izvorani, Simona Halep îşi construieşte o casă impresionantă, cu acces direct la lac. Construcţia este în plină desfăşurare şi ar putea fi gata la finalul acestui an.

Potrivit surselor Telekom Sport, casa va fi ridicată pe un teren care în trecut i-a aparţinut lui Ionuţ Lupescu. Ulterior, fostul fotbalist l-a vândut către un om de afaceri, care ulterior l-a evaluat la 4-5 milioane de euro.

În urmă cu aproximativ doi ani, terenul a fost cumpărat de Simona Halep, însă nu există detalii despre preţul pe care sportiva l-a plătit. Terenul are acces direct la Lacul Snagov şi Simona Halep a comandat şi ridicarea unui hangar de dimensiuni destul de importante, semn că se gândeşte să-şi achiziţioneze o barcă ceva mai mare.

Simona Halep a câştigat aproape 40 de milioane de dolari numai din premiile din tenis

De-a lungul carierei, Simona Halep a câştigat nu mai puţin de 22 de turnee. Două dintre acestea sunt Grand Slam-uri: Roland Garros (2018) şi Wimbledon (2019). Toate aceste performanţe i-au adus şi câştiguri impresionante. Până acum, Simona Halep a câştigat din premirii 37.045.910 de dolari. La aceşti bani se adaugă şi sumele pe care talentata sportivă le-a primit din contractele de sponsorizare pe care le are.

Simona Halep a investit o parte din aceşti bani mai ales în imobiliare, dar a încercat o afacere şi în zona HoReCa.

viewscnt
Articole similare