Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Singurul fotbalist al FCSB remarcat de Basarab Panduru după derby-ul cu Dinamo. Surpriza lui Petrea a luat ochii: "Pune piciorul pe minge într-un fel. Are calitate!"

EXCLUSIV | Singurul fotbalist al FCSB remarcat de Basarab Panduru după derby-ul cu Dinamo. Surpriza lui Petrea a luat ochii: "Pune piciorul pe minge într-un fel. Are calitate!"

FCSB

Comentarii

Adrian Niţă (17 ani), fotbalistul pe care Toni Petrea l-a trimis titular în derby-ul cu Dinamo din Cupa României (0-1, în Ştefan cel Mare), a impresionat în minutele pe care le-a prins pe teren. În direct la Telekom Sport, Basarab Panduru l-a lăudat pe Niţă, fotbalistul promovat din academia roş-albaştrilor.

FCSB a surprins cu echipa de start de la derby-ul de Cupă cu Dinamo şi l-a trimis, printre alţii, pe Adrian Niţă în teren. Tânărul de 17 ani, un atacant lateral cu viteză foarte bună, s-a zbătut foarte mult şi a avut câteva realizări, reuşind să fie periculos prin incursiunile sale din banda stângă.

Cu jocul său, Niţă i-a luat ochii lui Panduru, care spus că el a fost surpriza plăcută a meciului pentru FCSB. Mai mult, expertul Telekom Sport a mai declarat că Adrian Niţă a fost singurul fotbalist din atacul FCSB care s-a făcut remarcat. "Niţă, surpriză plăcută, un jucător de 17 ani, păcat de el că e prea micuţ şi nu prea mai văd aşa jucători mici. (...) Niţă a reuşit ceva. A făcut faze, se vede când pune piciorul pe minge că pune într-un fel. Are mişcări, se vede că are calitate. Are mişcări naturale, frumoase, cum se mişcă din corp", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Adrian Niţă a rezistat în teren până în minutul 58 al meciului Dinamo - FCSB 1-0, din Ştefan cel Mare, când a fost schimbat cu Ovidiu Popescu.

Titular în partida de Cupa României în derby-ul cu Dinamo Bucureşti, Adrian Romeo Niţă nu este un nume necunoscut pentru suporterii roş-albaştrilor. El a apucat deja să evolueze în şase meciuri din stagiunea 2019-2020 în tricoul FCSB, fără să marcheze. Două dintre meciuri, Niţă le-a disputat în Cupă, iar alte patru în Liga 1. Internaţional U17 al României, Adrian Romeo Niţă este considerat un talent uriaş. S-a născut la Slatina şi a început fotbalul la LPS Slatina, unde a şi jucat până când a fost achiziţionat de FCSB în 2017. El a făcut parte din lotul cu care formaţia lui Gigi Becali a cucerit Cupa României în sezonul 2019-2020.

Afla mai multe despre: adrian nitabasarab pandurufcsb 

viewscnt
Articole similare