Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Soluţia ca meciurile din Liga 1 să se desfăşoare cu suporteri în tribune: ”Un metru jumate distanţă între ei, mască şi mânuşi!”

EXCLUSIV Soluţia ca meciurile din Liga 1 să se desfăşoare cu suporteri în tribune: ”Un metru jumate distanţă între ei, mască şi mânuşi!”

Superliga

Comentarii

Sorin Cârţu crede că meciurile din Liga 1 ar trebui să se reia cu spectatori în tribune.

Oficialul Universităţii Craiova a găsit şi soluţia pentru ca publicul spectator să se poată bucura de Liga 1 din nou: ”Aşa cum oamenii merg pe stradă, la distanţe sociale de un metru jumate, aşa pot să stea şi la stadion, în picioare, cum se poate stabili, cu mască, mânuşi. Aşa omul poate să vizioneze meciul” a declarat Cârţu, pentru Telekom Sport.

”Ce faci, le dai banii înapoi?”

Sorin Cârţu a ridicat o altă problemă foarte importantă în cadrul emisiunii Sport Report. El a subliniat situaţia dificilă în care se află cluburile din Liga 1 care au vâdut deja abonamente, pe bani mulţi, suporterilor:

”Există posibilitatea să acoperi ce ai de îndeplinit, ai vândut nişte bilete, lumea o să ceară banii înapoi aşa cum fac cei cu agenţiile de turism, tot aşa au şi ei dreptul. Sunt oameni care şi-au plătit loje de 15.000-20.000 euro pe anul acesta, mai au 4 meciuri de văzut. Ce faci, le dai banii înapoi?Poţi intra in anul următor, dar sunt pagubele clubului, tot noi le susţinem. Cu ce se acoperă?” a explicat preşedintele Universităţii Craiova, la Telekom Sport.

U Craiova, una dintre echipele cu cei mai mulţi spectatori la stadion în acest sezon, se simte dezavantajată de absenţa fanilor de la stadion: ”Craiova avea meciuri bune acasă cu FCSB şi Craiova. Era o reţetă financiară bună, 30 de mii de oameni la meci probabil. Sunt dezavantaje, dar ni le asumăm. Anul ăsta, asta este, aşa ne gândim toţi. Nu avem ce să facem, dacă asta trăim” a mai declarat Sorin Cârţu.

Afla mai multe despre: sorin cârţu 

viewscnt
Articole similare