Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorana Cîrstea o spune răspicat: "Nu a fost niciun conflict! Mi-am dat cuvântul pentru ţară şi l-am respectat"

EXCLUSIV | Sorana Cîrstea o spune răspicat: "Nu a fost niciun conflict! Mi-am dat cuvântul pentru ţară şi l-am respectat"

Tenis

Comentarii

România a învins Elveţia şi s-a calificat în Grupa Mondială a FED Cup, iar Sorana Cîrstea e convinsă că tricolorele pot lupta pentru marele trofeu.

Irina Begu i-a fost preferată Soranei pentru partidele de simplu, însă sportiva clasată pe locul 34 WTA a primit în cele din urmă şansa să evolueze în confruntarea cu Elveţia, în meciul de dublu, disputat după ce România îşi asigurase deja victoria.

Sorana a vorbit petru Telekom Sport despre ceea ce a simţit în momentul în care a aflat că nu va juca la simplu, precizând că nu a fost vorba de vreun conflict şi a respectat deciza antrenorului. Cîrstea a precizat că nu se pune problema să refuze convocările la viitoarele partide.

"Sunt nişte emoţii frumoase, cred că de fiecare dată când am venit mi-am făcut treaba într-o mica sau mai mare măsură. Este frumos pentru că joci pentru ţară, pentru scrisul acela de pe spatele tricoului şi pentru aceşti oameni minunaţi.



Atâta timp cât am venit aici şi m-am pus la dispoziţia căpitanului ţine de cuvântul meu de jucătoare şi aşa cum am zis, mă băga la simplu, jucam simplu, m-a băgat la dublu, am jucat dublu. A trebuit să bat din palme, am bătut din palme când a fost nevoie.

Nu a fost niciun conflict. Căpitanul decide, atâta timp cât eu mi-am dat cuvântul să vin la această echipă, am venit şi m-am oferit pentru ceea ce a avut nevoie dânsul
", a declarat Sorana Cîrstea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sorana cirsteafed cupromaniaelvetia 

viewscnt
Articole similare