Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorin Cârţu a izbucnit când a auzit că Burleanu i-a făcut ”şomeri” pe Răducioiu şi Prunea

EXCLUSIV | Sorin Cârţu a izbucnit când a auzit că Burleanu i-a făcut ”şomeri” pe Răducioiu şi Prunea

Fotbal intern

Comentarii

Sorin Cârţu s-a arătat foarte deranjat de afirmaţiile făcute de Răzvan Burleanu, cel care a spus că Ionuţ Lupescu este susţinut de ”şomeri” precum Ionel Ganea sau Florin Răducioiu.

Bătălia pentru şefia FRF se ascute. Actual preşedinte a făcut o afirmaţie care a iritat lumea fotbalului românesc. Burleanu a declarat că Ionuţ Lupescu este susţinut în candidatură de ”şomeri” şi i-a dat exemplu pe Ionel Ganea şi Florin Răducioiu. Afirmaţia a stârnit reacţii vehemente, inclusiv din partea lui Florin Răducioiu.

Nici Sorin Cârţu n-a fost de acord cu vorbele folosite de preşedintele FRF. Fostul component al Craiovei Maxima spune că Răzvan Burleanu nu este în măsură să vorbească despre foşti sau actuali fotbalişti, deoarece nu are niciun fel de experienţă în domeniu.

”Şi el şi-a găsit angajament, i-a găsit unitatea angajament la FRF. Ca ordine pe unitate l-au trimis aici. Ce e rău în asta? Declaraţiile astea... cu aia şomeri, cu gaşca din spate... nu te supăra... respectul pe care îl are pentru fotbalişti... dacă el nu a simţit niciodată ce înseamna să fii fotbalist. Poate o avea şi un complex de are răutatea asta pentru fotbalişti. Domne', că a fost băiat deştept, că e inteligent. Foarte bine. Condu şi nu spun că nu e adevărat. Dar condu în sectorul tău. Pentru ce a fost deştept? Pentru că a luat premii la şcoală? Că nu a luat premii pentru fotbal.

Şi ce management a făcut el înainte de a fi la Federaţie? Ce îl recomandă de vorbim despre managerul care trebuie la FRF? A fost la federaţia de miniofotbal, nu? Ce dracu'. Ăia joacă cu mingea dezumflată. Nu ai văzut că se întrerupe meciul din 30 în 30 de secunde, iese mingea afară, mai ia o gură ... ăla e fotbal?”, a declarat Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sorin cartufrfrazvan burleanu 

viewscnt
Articole similare