Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sorin Cârţu ştie de ce Ianis Hagi a eşuat în Italia şi Belgia: "El aici pierde. Gică Hagi asta i-a făcut"

EXCLUSIV | Sorin Cârţu ştie de ce Ianis Hagi a eşuat în Italia şi Belgia: "El aici pierde. Gică Hagi asta i-a făcut"

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, a evidenţiat capitolele la care Ianis Hagi mai are de lucrat şi care i-ar putea oferi constanţă în fotbal. De asemenea, oficialul a făcut o paralelă între Gică Hagi şi restul antrenorilor cu care a lucrat internaţionalul român.

Sorin Cârţu crede că Ianis Hagi are nevoie de mai multă forţă şi de mai multă viteză de reacţie: "Ianis are calitate, este un fotbalist cu calitate tehnică foarte bună. Cu amândouă picioarele... Rar vezi la un jucător să aibă atâta calitate, să nu găseşti diferenţă între cele două picioare. El unde pierde... Problema forţei fizice. Şi nu are viteza care se cere în fotbalul profesionist în care el a încercat să activeze. În Belgia se joacă foarte mult în viteză. Din punctul ăsta de vedere, el are nişte probleme la viteză. Viteza de reacţie iar nu este în parametri foarte mari, dar el şi-o poate susţine, sau completa, cu viteza de execuţie", a declarat preşedintele lui U Craiova pentru Telekom Sport.  

Ianis Hagi a avut cea mai bună perioadă a carierei la Viitorul, iar Cârţu ştie care a fost motivul: "El are nevoie şi de un antrenor care într-adevăr să îşi formeze echipa şi să transmită echipei, să joace, în funcţie de ceea ce poate Ianis. Nu întâmplător el a avut evoluţii super la Viitorul, având în vedere că era Gică (n.r. - Hagi) antrenor şi el îşi creease absolut tot stilul de joc pentru a-l scoate în evidenţă. În momentul în care se duce în partea cealaltă, la alte echipe, antrenorul respectiv nu are obligaţia de a face jocul numai pentru el. Pentru el, toţi sunt la fel. Şi de aici a întâmpinat problemele care i s-au ivit în timpul ăsta cât a stat acolo, că a fost la Genk, Fiorentina.

 În orice caz, el e acum diferit faţă de cum a plecat la Fiorentina, dar trebuie să îl înţelegi, poate mai are nevoie de un an sau doi ca să se 'coacă' bine", a mai spus oficialul lui U Craiova. 

Ianis Hagi poate semna un nou contract cu Rangers, în cazul în care scoţienii achită 5 milioane de euro, pentru transferul definitiv de la Genk. Lazio e şi ea interesată de fiul lui Gică Hagi, în cazul în care Rangers nu va activa clauza de cumpărare. 

Afla mai multe despre: ianis hagisorin cartu 

viewscnt
Articole similare