Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Sporting Lisabona şi-a ales ambasadorii pentru 11 ţări. Singurul român care a fost selectat

EXCLUSIV | Sporting Lisabona şi-a ales ambasadorii pentru 11 ţări. Singurul român care a fost selectat

Special

Comentarii

Marius Niculae a fost numit de Sporting Lisabona ambasador al clubului în România. În total, fosta campioană a Portugaliei a ales 11 jucători din 11 ţări diferite, care să promoveze brandul Sporting în lume.

Marius Niculae este un personaj important în istoria lui Sporting Lisabona, club la care a ajuns în vara lui 2001 şi unde a jucat până în vara lui 2005. A fost cea mai bună perioadă din cariera fostului atacant, însă ascensiunea i-a fost blocată de o accidentare foarte gravă, într-un moment în care AC Milan era interesată să-l transfere.

Marius Niculae a rămas însă în istoria lui Sporting Lisabona, club pentru care a marcat 20 de goluri în 76 de apariţii şi alături de care a câştigat titlul în 2002. Drept urmare, a fost numit ambasadorul lui Sporting în România. Niculae spune că situaţia fostului său club este complicată, după ce, la finalul sezonului trecut, fanii au intrat peste jucători la antrenament şi i-au agresat fizic. După acel incident, mai mulţi jucători importanţi au plecat liberi de contract:

”Sunt ambasardorul Sporting pe România, oficial. Au fost foarte multe schimbări, ştim ce s-a întâmplat cu fostul preşedinte. A venit un nou preşedinte... am acolo un fost coleg, Hugo Viana, şi cu el ţin legătura. Mi-a zis că e foarte mult de muncă, au plecat mulţi jucători, dintre care şi Gelson Martins. Era unul dintre cei mai buni şi puteau să facă profit cu el. Au adus un antrenor, Peseiro, şi eu, şi Hugo Viana l-am avut la Sporting şi cu care am jucat finala Cupei UEFA”, a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius niculaesporting lisabonaambasador 

viewscnt
Articole similare