Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Szukala a fost în Bucureşti. Unde a fost surprins şi ce dialog a avut cu un grup de fani ai FCSB-ului

EXCLUSIV | Szukala a fost în Bucureşti. Unde a fost surprins şi ce dialog a avut cu un grup de fani ai FCSB-ului

Campionate

Comentarii

Lukasz Szukala a profitat de pauza internaţională şi a făcut o scurtă vizită la Bucureşti, unde a asistat şi la un concert desfăşurat la Sala Polivalentă, susţin surse Telekom Sport.

Legitimat în prezent la Ankaragucu, fundaşul polonez a rămas ataşat de România şi, mai ales, de Bucureşti. Szukala a profitat de pauza în care au jucat echipele naţionale şi a făcut o vizită în capitala României. Fostul jucător al FCSB-ului s-a relaxat la un concert în care au cântat Loredana şi Grasu' XXL, eveniment organizat la Sala Polivalentă.

Szukala a venit însoţit de mai mulţi prieteni şi, potrivit surselor Telekom Sport, a încercat să stea cât mai departe de băuturile alcoolice. Cei din grupul său au insistat, dar jucătorul de 34 de ani le-a transmis că ”sunt sportiv şi nu consum alcool!” Totuşi, după foarte multe insistenţe, a acceptat să consume o bere şi un shot de Ramazzotti.  

Prezenţa lui Szukala la concertul Loredanei a fost observată şi de câţiva suporteri ai FCSB-ului, care l-au solicitat pentru poze şi autografe. Apoi, într-o scurtă conversaţie avută cu aceştia, a fost întrebat despre care este adevărata Steaua. Szukala le-a transmis că nu ştie să dea un răspuns clar, deoarece are dubii după deciziile date de judecători: ”Ştiu sigur că am jucat la Steaua, dar acum nu ştiu să spun care este adevărata Steaua”.



Lukasz Szukala a jucat la FCSB în perioada august 2012 - ianuarie 2015 şi a fost unul dintre cei mai buni jucători care au trecut prin Liga 1. A ajuns în România în vara lui 2010, când s-a despărţit de Alemannia Aachen şi a semnat cu Gloria Bistriţa. Ulterior, a mai jucat pentru ”U” Cluj şi Petrolul, înainte de a semna cu FCSB.

Afla mai multe despre: lukasz szukalafcsbsteaualiga 1ankaragucu 

viewscnt
Articole similare