Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Tactica pe care vrea să folosească Dică în Liga I pentru a recupera puncte: ”M-am gândit la treaba asta”

EXCLUSIV | Tactica pe care vrea să folosească Dică în Liga I pentru a recupera puncte: ”M-am gândit la treaba asta”

FCSB

Comentarii

FCSB şi-a atins primul obiectiv al sezonului, calificarea în grupele UEFA Europa Conference League, însă are mari probleme în campionat.

EXCLUSIV | Tactica pe care vrea să folosească Nicolae Dică în Liga I pentru a recupera puncte: ”M-am gândit la treaba asta”

FCSB are un start foarte slab de sezon. "Roş-abaştrii" se află pe locul 14 din 16 echipe în Liga 1, iar în grupele Conference League, au un singur punct din două meciuri, după 1-3 cu West Ham şi 0-0 cu Anderlecht.

Deşi un obiectiv a fost bifat, anume calificarea în grupa de Conference League, echipa a dezamăgit în Superligă!

Nicolae Dică, antrenorul echipei FCSB, a vorbit, în direct, la Orange Sport despre situaţia FCSB-ului din Superligă. Dică a dezvăluit tactica pe care vrea să o folosească pentru a ieşi din acest impas. 

”M-am gândit la treaba asta. Da, normal, să fim mai precauţi. Antrenând treaba asta, cum am făcut în Europa, în Europa am făcut-o. Am stat în zona medie, cu atacantul la mijlocul terenului. De multe ori ne-a reuşit treaba asta, în Europa, în campionat e diferit”, a declarat Dică, în direct, la Orange Sport. 

În campionat, FCSB are doar o singură victorie, 5 remize şi 3 înfrângeri. Roş-albaştri au două meciuri în minus faţă de echipele din frunte. Restanţele FCSB-ului sunt cu FC Botoşani şi CFR Cluj.

În ultimul meci din campionat, FCSB a pierdut cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova. 

Ce a spus Gigi Becali:

"Ce pot face? Nu am ce face, nu ştiu ce să zic. Am încredere că îşi va reveni echipa, o să ne axăm mai mult pe campionat, jucătorii care sunt principali vor juca în campionat şi să câştigăm 6-7 meciuri la rând, aşa a mai fost o dată, am câştigat 10 meciuri la rând parcă", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Dinu Gheorghe a identificat marea problemă de la FCSB! De ce s-a ”blocat” Octavian Popescu: ”E un mare handicap pentru el”

Afla mai multe despre: fcsbnicolae nica 

viewscnt
Articole similare