Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transferul carierei pentru Florinel Coman e pus în aşteptare, dar se face! Când poate semna "Mbappe" cu americanii de la Orlando City

EXCLUSIV | Transferul carierei pentru Florinel Coman e pus în aşteptare, dar se face! Când poate semna "Mbappe" cu americanii de la Orlando City

FCSB

Comentarii

Helmuth Duckadam (61 de ani), preşedintele de onoare al FCSB, a vorbit despre transferul ratat de Florinel Coman (22 de ani) la Orlando City, în MLS.

Într-o discuţie în exclusivitate cu Telekom Sport, Duckadam a spus de ce nu s-a realizat până acum transferul lui Florinel Coman la Orlando City. Americanii vor să cumpere "perla" lui Gigi Becali (61 de ani) şi au făcut o ofertă, care însă n-a fost pe placul patronului FCSB. Fostul portar al Stelei e sigur că, în acest moment, e dificil de realizat vreun transfer din cauză că tratativele nu se pot purta faţă în faţă.

"E foarte greu în această perioadă, tratativele sunt mult mai greu de realizat prin telefon, Skype. Nu te poţi urca în avion mâine să mergi până la New York sau Orlando, pentru că nu sunt avioane", a declarat Helmuth Duckadam, pentru Telekom Sport. Totuşi, eroul de la Sevilla e sigur că atât Coman, cât şi Dennis Man, vor prinde un transfer tare atunci când pandemia de COVID-19 va trece. "Sunt convins că la iarnă, când pandemia se va linişti, că atât Coman, cât şi Denis Man vor obţine transferuri importante", a mai spus Duckadam, pentru Telekom Sport.

Pe numele lui Florinel Coman au mai existat oferte de la Sporting Lisabona sau AS Roma, dar, pentur moment, fotbalistul de bandă a rămas pe loc.

Coman, la cel mai bun sezon al carierei!

Poreclit "Mbappe", Florinel Coman are parte de cel mai bun sezon al carierei. Coman  e golgheterul Ligii 1 la cel mai bun sezon al carierei: a marcat 14 goluri şi a livrat 10 pase de gol în 35 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon la FCSB.

  • 5,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, conform specialiştilor de la Transfermarkt.

Afla mai multe despre: duckadamflorinel comantransferorlando city 

viewscnt
Articole similare