Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transferul lui Florinel Coman, analizat de Victor Piţurcă: "Credeţi că dacă pleacă acolo nu poate fi adus în Europa, pe urmă?"

EXCLUSIV | Transferul lui Florinel Coman, analizat de Victor Piţurcă: "Credeţi că dacă pleacă acolo nu poate fi adus în Europa, pe urmă?"

Superliga

Comentarii

Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, crede că suma oferită de Orlando City pentru Florinel Coman e prea mare, dar fotbalistul a fost încurajat să facă pasul în MLS, unde mai joacă şi Alexandru Mitriţă.

Florinel Coman a fost pe lista celor de la Orlando City, în SUA, dar şi de italienii de la AS Roma, conform presei din "Cizmă". "Mbappe" e golgheterul Ligii 1 la cel mai bun sezon al carierei: a marcat 14 goluri şi a livrat 10 pase de gol în 35 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon la FCSB.

Victor Piţurcă a analizat cel mai aşteptat transfer de la FCSB: "Pentru el, cel mai important este să meargă acolo unde este dorit şi unde câştigă bani mulţi. Acestă sumă de 9 milioane mi se pare foarte, foarte mare. Şi eu cred că dacă au avut această sumă, păcat că nu l-au lăsat să plece. În sfârşit, acum poate are noroc să ia bani mai mulţi pe el, dar în condiţiile cu care ne confruntăm azi este destul de dificil să mai fie sume din astea mari, mai ales pentru jucători din România. Pentru el, ca jucător, ar fi fost un club bun acolo, dar depindea tot de el să crească, să joace, să aibă performanţe acolo şi să ridice ştacheta. Credeţi că dacă pleacă în SUA, nu poate fi adus în Europa, pe urmă? Ba da, poate fi adus, pentru că jucătorii valoroşi sunt urmăriţi peste tot. 

Ar fi puţin dificil, dar când ai nevoie de un jucător, îl aduci indifrerent unde joacă. Îl aduci să joace la echipa naţională. Însă Coman trebuie să ajungă titular la echipa naţională. Deocamdată, din ce văd eu e soluţia a treia, a patra la naţională. A fost şi ghinionul ăsta cu întreruperea campionatului, pentru că poate Coman creştea mai mult în această perioadă", a declarat fostul selecţioner al României pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: florinel comanvictor piturca 

viewscnt
Articole similare