Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Transferurile surprinzătoare făcute de FCSB au o explicaţie: "El este pariul patronului". Ce se întâmplă cu Dennis Man

EXCLUSIV | Transferurile surprinzătoare făcute de FCSB au o explicaţie: "El este pariul patronului". Ce se întâmplă cu Dennis Man

Superliga

Comentarii

Directorul sportiv al echipei FCSB, Mihai Stoica, a dezvăluit că vicecampioana s-a interesat şi în trecut de aducerea lui Mihai Roman de la FC Botoşani, dar la acea vrem s-a lovit de refuzul fotbalistului. Oficialul grupării "roş-albastre" susţine că patronul echipei, Gigi Becali, are mare încredere în mijlocaşul ofensiv.

La o zi după calificarea în play-off-ul Europa League, FCSB a realizat două transferuri surprinzătoare, aducând doi căpitani de echipă, din Liga 1. Este vorba despre mijlocaşul Mihai Roman (33 de ani) de la FC Botoşani şi despre fundaşul de bandă Alexandru Stan, în vârstă de 29 de ani, de la Astra Giurgiu.

Aceste transferuri ridică unele semne de întrebare, în special aducerea lui Mihai Roman, în condiţiile în care FCSB avea deja în lot câte doi jucători pe posturile respective. Întâi de toate, Mihai Stoica a precizat că nu ştie dacă vicecampioana ar urma să se despartă de cineva, în urma acestor transferuri.

"Nu ştiu. Man nu pleacă, asta ce ştiu de la Gigi, nu mă ocup de transferuri. Ideea e că Mihai Roman este pariul personal al patronului, anul trecut şi l-a dorit, dar nu a vrut Mihai să vină. Într-un final a acceptat, îl ştim foarte bine, un jucător cu experienţă, un om de calitate", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Mihai Stoica a explicat şi aducerea fundaşului de bandă Alexandru Stan de la Astra Giurgiu.

"Avem probleme în a achiziţiona un fundaş central de valoare, nu am vrut să aducem la număr. Ce ne-am dorit a fost greu spre imposibil de adus, iar atunci am considerat că e mult mai bine să ne triplăm postul de fundaş stânga şi să-l transformăm pe Momcilovic în fundaş central", a adăugat directorul sportiv al vicecampioanei en titre.

Afla mai multe despre: fcsbromanstan 

viewscnt
Articole similare