Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Trebuie să i se acorde mai multă încredere". Mesaj pentru Gigi Becali în privinţa fotbalistului care a provocat coşmaruri la FCSB

EXCLUSIV | "Trebuie să i se acorde mai multă încredere". Mesaj pentru Gigi Becali în privinţa fotbalistului care a provocat coşmaruri la FCSB

FCSB

Comentarii

Antrenorul cu portarii al lui Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite, Florin Tene, susţine că Andrei Vlad, portarul lui FCSB, are nevoie de încredere pentru a deveni o variantă de luat în calcul pe postul de titular. De asemenea, Tene a vorbit şi despre postul de portar la naţionala României.

Florin Tene consideră că selecţionerul Mirel Rădoi se va baza pe Ciprian Tătăruşan şi că are variante bune, în cazul în care nu se va putea baza pe portarul lui Lyon: "În primul rând avem un portar foarte bun, cu mare experienţă, Tătăruşanu. Pe lângă Ciprian îi mai avem pe Pantilimon, Niţă, îl mai avem Silviu Lung. Silvică apară de câţiva ani foarte bine. Ionuţ Radu vine din urmă cu un bagaj foarte bogat din Italia", a declarat Florin Tene pentru Telekom Sport. 

Andrei Vlad are postul de titular asigurat în acest moment la FCSB, după plecarea lui Cristian Bălgrădean, dar gafele dese din ultimii ani încă le dau coşmaruri celor de la FCSB: "E un copil care totuşi a mai jucat. Eu zic că trebuie să i se acorde mai multă încredere, e un portar bun. Trebuie avută răbdare cu el, fiindcă nu are experienţă. E foarte important să ai un portar cu experienţă şi să ai doi portari tineri care vin din urmă", a adăugat fostul portar. 

Florin Niţă poate reveni la FCSB

De la aflarea veştii că Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj, Gigi Becali a vorbit de mai multe ori despre posibilitatea să-l readucă pe Niţă de la Sparta Praga, cehi care au plătit două milioane de euro pentru transferul său la începutul lui 2018.

În urmă cu o lună, Gigi Becali a vorbit despre Florin Niţă: “Florin Niţă poate veni la noi oricând. De ce? Niţă este jucătorul nostru, al familiei noastre. Pentru că el a spus <<Nu merg în România să joc>>. Că l-au contactat mulţi, ăştia de la CFR. Nu a acceptat pe nimeni din România, ci numai la Steaua. El oricând este binevenit la noi. Pentru că Florin Niţă nu e nici ca Alexandru Chipciu, nici ca Nicolae Stanciu, el a zis <<Doar la Steaua merg>>. Şi atunci el este binevenit la noi, oricând”, a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbflorin nitagigi becaliflorin tene 

viewscnt
Articole similare