Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ţucudean a avut ofertă, dar n-a vrut să plece de la CFR: ”Era foarte bănoasă, dar el îşi permite să refuze orice ofertă”

EXCLUSIV | Ţucudean a avut ofertă, dar n-a vrut să plece de la CFR: ”Era foarte bănoasă, dar el îşi permite să refuze orice ofertă”

CFR Cluj

Comentarii

Andrei Vochin a dezvăluit că George Ţucudean a avut o ofertă foarte tentantă din China, dar a refuzat-o. Atacantul CFR-ului şi-ar dori să joace doar în campionatele din Vestul Europei.

Perioada petrecută de Ţucudean la Viitorul a însemnat restartul carierei. Gică Hagi l-a transformat într-un golgheter şi a urmat apoi transferul la CFR Cluj, unde şi-a crescut şi mai mult nivelul şi a ajuns la naţională. Forma bună arătată de atacantul de 27 de ani l-a făcut interesant pentru campionatul Chinei.

Fără să pronunţe numele echipei, Andrei Vochin spune că Ţucudean a refuzat o oferă foarte tentantă venită din China: ”Ţucudean îşi permite să refuze orice fel de ofertă. A avut una bănoasă din China. Va pleca doar în Vest. Ţucudean e un tip senzaţional în vestiar”, a declarat Andrei Vochin pentru Telekom Sport.

George Ţucudean se bucură de o situaţie financiară foarte bună, datorată afacerilor pe care le are familia şi chiar a fost tentat să renunţe la fotbal, într-o perioadă în care nu se simţea foarte bine la Viitorul.

Afla mai multe despre: andrei vochingeorge tucudeancfr clujliga 1china 

viewscnt
Articole similare