Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Uite, vrea să vorbească Mirel cu tine. Eram transpirat, galben!". Bănel Nicoliţă şi-a adus aminte prima zi la FCSB şi prima discuţie cu Rădoi

EXCLUSIV | "Uite, vrea să vorbească Mirel cu tine. Eram transpirat, galben!". Bănel Nicoliţă şi-a adus aminte prima zi la FCSB şi prima discuţie cu Rădoi

FCSB

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Telekom Sport, Bănel Nicoliţă (35 de ani), şi-a adus aminte de prima zi petrecută la FCSB. Fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a spus că a atât de emoţionat încât nu putea să mai vorbească şi a dezvăluit prima convorbire telefonică pe care a avut-o cu Mirel Rădoi, căpitanul din Ghencea la acea vreme.

Bănel Nicoliţă a semnat cu FCSB în ianuarie 2005, o zi care îi va rămâne mereu în memorie. Fostul internaţional a spus că a semnat cu ochii închişi contractul. S-a emoţionat foarte tare atunci când a mers la vizita medicală la FCSB. Nicoliţă a venit la Bucureşti cu trenul: "A fost o zi foarte grea, din toate punctele de vedere. Am avut emoţii foarte mari. Am coborât din tren, a venit Radu Paligora şi m-a dus la vizita medicală. Când i-am văzut acolo pe toţi nu puteam să mai vorbesc", a spus Bănel Nicoliţă, într-un interviu acordat Telekom Sport.

Apoi, fostul fotbalist din Făurei a dezvăluit ce surpriză i-a făcut Mihai Stoica atunci când i l-a dat pe Mirel Rădoi la telefon, imediat după ce a semnat contractul. Bănel a dezvăluit că era "transpirat tot" în momentul când a luat telefonul pentru a vorbi cu căpitanul legendar al roş-albaştrilor.

"Pentru mine a fost o bucurie imensă când mi l-a dat la telefon, când am semnat cu Steaua, pe 5 ianuarie 2005. Meme Stoica l-a sunat pe Mirel, 'uite vrea şi Mirel să vorbească cu tine'. Eram transpirat tot, galben. Mi-a zis 'vino la Steaua, că e un club serios'. Bineînţeles că nici nu mă gândeam, am semnat cu ochii închişi. După ce am ieşit din birou, 'băi am vorbit cu Mirel Rădoi, sunteţi nebuni?'", a mai declarat Nicoliţă.

  • 263 de meciuri a jucat Bănel Nicoliţă pentru Steaua, în perioada 2005-2011
  • 700.000 de euro a plătit St. Etienne pentru transferul lui Nicoliţă

Bănel Nicoliţă a făcut parte din generaţia UEFAntastică a FCSB, când a ajuns cu roş-albaştrii până în semifinalele Cupei UEFA şi jucat în grupele Ligii Campionilor. Real Madrid, Olympique Lyon şi Dinamo Kiev au fost adversarele FCSB în grupa din UCL.

Afla mai multe despre: banel nicolitafcsbmirel radoi 

viewscnt
Articole similare