Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre starea lui Răuţă. Mijlocaşul s-a prezentat la antrenamentul lui Dinamo: "Nu e o problemă cardiacă"

EXCLUSIV | Ultimele detalii despre starea lui Răuţă. Mijlocaşul s-a prezentat la antrenamentul lui Dinamo: "Nu e o problemă cardiacă"

Dinamo București

Comentarii

Alexandru Răuţă şi-a revenit după problemele pe care le-a avut în meciul Dinamo - Rapid, iar Iuliu Mureşan a dezvăluit că mijlocaşul "câinilor" şi-a vizitat colegii la baza de pregătire de la Săftica.

"Noutatea e că am avut antrenament, la 16:00, şi el a fost acolo. E foarte bine. Sâmbătă seara şi eu m-am speriat, când l-am văzut că a stat câteva minute inert pe gazon. Am reuşit să sun pe cineva din staff. Cineva de la salvare ar fi spus că are o stare febrilă, dar nu justifica ce am văzut. Duminică nu s-a antrenat. S-a făcut EKG, e foarte bine, a fost testat anti-Covid şi a fost negativ.

A fost dus la Spitalul Floreasca, acolo a fost observat în timp şi după două ore i s-a dat drumul. A fost consultat de cardiolog şi a fost lăsat să meargă acasă.

Mi-e greu să zic ce a fost. Poate fi o tulburare de ritm cardiac, dar, discutând cu el, şi medicii au constatat... Nu e o problemă cardiacă, ci de natură respiratorie. Şi la anumite afecţiuni respiratorii poţi avea dureri în piept. I s-a recomandat repaos câteva zile şi mai e nevoie de câteva investigaţii. Dar eu cred că va reveni destul de repede la antrenament.

Duminică era foarte bine, când am vorbit cu el. Toată lumea s-a bucurat când a venit la antrenement, nu a făcut antrenament. S-a exclus originea cardiacă a stării lui, că ăla e un lucru periculos. Dacă e de natură respiratorie, nu e o aşa o problemă mare" , a declarat Iuliu Mureşan la Telekom Sport.

Dinamo - Rapid 1-1

Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu Rapid, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1.

Dinamoviştii au deschis scorul prin Torje ’55. Pentru Rapid a egalat Carnat ‘90+1.

În minutul 36, ambulanţa a intrat pe teren pentru a-i acorda asistenţă lui Răuţă, care a acuzat probleme respiratorii. Fotbalistul a fost urcat în ambulanţă cu o mască de oxigen pe faţă, în aplauzele spectatorilor. Jocul a fost întrerupt aproximativ 4 minute. În locul lui Răuţă a intrat Cosmin Matei. 

  • FC Dinamo: Iliev – Sorescu, Pinto, Grigore, Radu – Itu (Ehmann ’63), Răuţă (Matei ‘40), Espinosa (Filip ’63) – Torje, Ivanovski, Măgureanu (Vestenicky ’74). Antrenor: Mircea Rednic.
  • FC Rapid: Moldovan – Săpunaru, Dandea (Alami ’61), D. Grigore, Belu Iordache – Crepulja (Marzouk ’81), Albu – Stahl (Ilie ’61), Sefer (Carnat ’71), Hlistei – Bălan (Ioniţă ’81)

Afla mai multe despre: dinamorednic 

viewscnt
Articole similare