You are here:

EXCLUSIV | Ultimele detalii din cazul Nistor. Când va fi clarificată situaţia mijlocaşului

EXCLUSIV | Ultimele detalii din cazul Nistor. Când va fi clarificată situaţia mijlocaşului

Superliga

Comentarii

FCSB încearcă să le dea o grea lovitură rivalilor de la Dinamo şi sa-l transfere pe Dan Nistor, iar atmosfera de la clubul roş-alb este una extrem de tensionată. Situaţia lui Nistor nu se va clarifica însă mai devreme de începutul săptămânii viitoare, atunci când în ţară va ajunge agentul jucătorului, Lucian Marinescu.

Ofertat public de Gigi Becali, căpitanul roş-albilor ar beneficia de o creştere substanţială a salariului, plus o primă de instalare de 100.000 de euro, iar fanii din Ştefan cel Mare au reacţionat prompt şi i-au transmis mijlocaşului că sunt dispuşi să-i susţină o creştere a salariului din banii strânşi până acum în programul socios, "Doar Dinamo Bucureşti".

Mijlocaşul a declarat pentru Telekom Sport că nu poate accepta propunerea fanilor şi că îşi doreşte să simtă aprecierea conducerii, nu pe cea a suporterilor.

Totul se clarifică luni
Din informaţiile Telekom Sport, în acest moment lucrurile sunt în stand-by şi vor rămâne aşa până lunea viitoare, când în ţară e aşteptat agentul lui Nistor, fostul internaţional român Lucian Marinescu.

Fostul rapidist este în aceste zile în Grecia pentru a perfecta împrumutul lui Alin Toşca la PAOK, însă va reveni în România în scurt timp pentru a ajuta la clarificarea situaţiei lui Nistor, jucător căruia i-a reprezentat interesele în ultimii opt ani.

Gigi Becali e dispus să ofere un milion de euro pentru transferul lui Nistor sau 750.000 de euro, plus pe albanezul Kamer Qaka la schimb. Nistor ar beneficia la FCSB de un salariu de 20.000 de euro pe lună, adică dublu faţă de ce încasează în prezent la Dinamo. Până în acest moment, Dinamo a refuzat ofertele făcute de FCSB.
 

Afla mai multe despre: nistordinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare