Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un adversar al FCSB face o declaraţie surprinzătoare: ”Au avut un parcurs extraordinar”

EXCLUSIV | Un adversar al FCSB face o declaraţie surprinzătoare: ”Au avut un parcurs extraordinar”

Superliga

Comentarii

Deşi este un adversar de tradiţie al FCSB, Dani Coman s-a arătat încântat de evoluţia foarte bună a echipei roş-albastre în Europa League.

”Pentru mine n-a fost o surpriză, îl cunosc bine pe Dică, e antrenor tânăr, care a învăţat foarte mult, a avut şi antrenori de la care să înveţe. Nu sunt surprins de rezultatele FCSB, au jucătorii cei mai buni, au şi transferat ce era mai bun în campionat intern, au avut şi o grupă uşoară, dar nu trebuie să le luăm din merite, au avut parcurs extraordinar”, a declarat Coman la Telekom Sport.
 
Peşeditele clubului Astra Giurgiu consideră că Astra un merit important în ascensiunea FCSB, deoarece echipa din Giurgiu i-a vândut cei mai buni jucători lui Gigi Becali. ”E şi meritul Astrei, că i-a dat cei mai buni jucători. E şi meritul nostru că am ştiut să creăm un grup, să îi motivăm pe jucători, dar nu neg faptul că cel mai mare merit îl au cei de la FCSB, Gigi, Dică, MM... etc.
 
M-am bucurat foarte mult pentru Teixeira (n.r. - fost jucător al Asteri Giurgiu). E un profesionist desăvârşit, am avut posibilitatea să îl cunosc, să joc cu el în echipă şi contra lui. E un băiat care indiferent de antrenorul pe care îl avem, ajunge cu o ora înainte de antrenament şi pleacă cu o oră după. Jucătorii tineri au ce învăţa de la el, mă bucură tare mult că Becali a decis să îi prelungească contractul”, a mai spus Dani Coman.

Afla mai multe despre: dani comanastra giurgiufcsb,  

viewscnt
Articole similare