Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Un atacant legendar al naţionalei îl critică pe George Puşcaş: ”E lipsă de respect ce a făcut el!”

EXCLUSIV Un atacant legendar al naţionalei îl critică pe George Puşcaş: ”E lipsă de respect ce a făcut el!”

Echipa națională

Comentarii

Florin Răducioiu consideră că George Puşcaş a greşit prin ceea ce a făcut la faza penalty-ului din partida contra Norvegiei.

”Nu e bine să iei mingea şi să execuţi 11 metri fără să-ţi fi spus antrenorul, asta e lipsă de respect!” a subliniat Florin Radu Răducioiu, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Nici selecţionerul nu a procedat corect în opinia fostului mare atacant al echipei naţionele, dar Răducioiu îi acordă circumstanţe atenuante: ”Cred că el a zis într-un moment de mare tensiune şi i-a scăpat. A fost un moment decisiv al partidei. În cariera lui Contra se mai pot întâmpla asemenea lucruri dar eu nu îi dau sfaturi lui” a mai adăugat fostul vârf de la AC Milan.

Răducioiu crede că naţionala are şanse mici de calificare la Euro 2020 şi că băieţii lui Cosmin Contra au nevoie de un miracol: ”Avem puţine şanse. Cât mai sunt şanse, mai sunt, dar foarte puţine şanse. Răspunsul meu este mai mult nu decât da. Se mai întâmplă miracole, poţi bate Suedia,  poţi bate Spania şi ne-am calificat” a mărturisit Răducioiu. 

Afla mai multe despre: florin răducioiugeorge puşcaş 

viewscnt
Articole similare