Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Un fost jucător al lui Dinamo iese la atac: ”Un club profesionist nu făcea asta!”

EXCLUSIV Un fost jucător al lui Dinamo iese la atac: ”Un club profesionist nu făcea asta!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie, iar acum oficialii clubului caută cele mai bune variante pentru a renaşte echipa.

EXCLUSIV Un fost jucător al lui Dinamo iese la atac: ”Un club profesionist nu ar fi trebuit să lucreze aşa cum au făcut-o în ultimii ani”

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria sa, după ce a fost învinsă de U Cluj la barajul de menţinere / promovare, scor 1-3 la general.

Echipa se zbate între viaţă şi moarte după retrogradare, întrucât este neclar dacă planul de resctructurare va mai putea fi respectat şi în Liga 2.

Adam Nemec, fostul jucător al ”câinilor”, regretă situaţia în care a ajuns Dinamo. 

”La ce altceva ne-am fi putut aştepta, după ce în toţi aceşti ani au făcut aceste lucruri? Bineînţeles, este foarte trist pentru fotbalul românesc, pentru că un club cu istorie şi cu tradiţie, ca Dinamo, ar trebui să joace în prima ligă. Dar, ca un club profesionist, nu ar fi trebuit să lucreze aşa cum au făcut-o în ultimii ani”, a declarat Nemec pentru Orange Sport. 

În stagiunea recent încheiată, formaţia din "Ştefan cel Mare" a înregistrat opt victorii, şapte egaluri şi 24 de eşecuri, rezultate care au dus în cele din urmă la deznodământul actual.

Printre cele mai drastice eşecuri au fost cele cu FCSB (scor 0-6), Universitatea Craiova (0-5, respectiv 1-6) şi FC Botoşani (0-4).

Dinamo nu a reuşit ”minunea” şi a retrogradat în eşalonul secund. Dănuţ Lupu regretă ce s-a întâmplat în Ştefan cel Mare şi a dezvăluit că a prevăzut dezastrul: ”Eu am spus de aproape un an de zile!”. 

Retrogradatele acestui sezon sunt Dinamo, Academica Clinceni şi Gaz Metan Mediaş, în timp ce formaţiile care au acces în Liga 1 sunt Petrolul, Hermannstadt şi U Cluj.

Ionuţ Negoiţă a anunţat că se va implica din nou la Dinamo

Fostul finanţator din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă, a anunţat ca ar dori să fie sponsor la Dinamo.

”Sincer, nu, nu mi-am dorit să mă regrete cineva sau să mă laude. Mi-aş fi dorit ca Dinamo să fie sus, nu e totul pierdut. La Rapid s-au găsit oameni care să investească, aşa că se poate rezolva şi la Dinamo. E nevoie de stadion, nou, cât mai repede posibil, nu dărăpănătura asta.

Dinamo se va reinventa. Prin suporteri, în orice variantă, ei vor susţine clubul. Şi prin stadion. Dacă se va face la un moment dat. Din liga a patra sau a doua, Dinamo tot va supravieţui. 

Pe noul stadion o să vin sigur. Sigur, ca sponsor, în proporţie de 90 la sută voi fi. Dar nu mai mult ca sponsor! Era mai bine dacă aş fi rămas de la bun început doar atât”, a spus Ionuţ Negoiţă, pentru GSP.ro.

Afla mai multe despre: adam nemecdinamo 

viewscnt
Articole similare