Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un jucător al FCSB-ului cântă ”pe ascuns” imnul Rapidului, deşi n-a jucat niciodată în Giuleşti: ”Cântă foarte bine” :)

EXCLUSIV | Un jucător al FCSB-ului cântă ”pe ascuns” imnul Rapidului, deşi n-a jucat niciodată în Giuleşti: ”Cântă foarte bine” :)

Superliga

Comentarii

Ajuns la 33 de ani, Junior Morais spune că i-ar fi greu să accepte o ofertă de la Rapid sau de la Dinamo. În schimb, l-a dat de gol pe William de Amorim că ascultă deseori imnul Rapidului.

Junior Morais a jucat doar doi ani la FCSB, dar spune că ar fi greu să semneze cu Dinamo sau cu Rapid. Deşi unul dintre prietenii săi este Daniel Niculae. Fundaşul lui Gaziantep Gazişehir spune că şi-ar dori să se retragă la o echipă mică, din Bucureşti sau de preajma Capitalei.

În schimb, spune despre William de Amorim - jucător împrumutat de FCSB la AO Xanthi - că este un mare fan al imnului Rapidului, pe care-l cântă frecvent:

”(Ai accepta o ofertă de la Rapid sau de la Dinamo?) Mai greu. Aici e mai greu, dar vedem. Mă retrag la o echipă mai mică, să pot să joc aşa un pic, să se uite copiii la mine că mai joc şi pe urmă... să fie aproape aici, de Bucureşti. (Te-am întrebat pentru că porţi acum pe tine tricoul lui Daniel Niculae) Da, e prietenul meu foarte bun. Dar dacă spun ceva de Steaua în faţa lui, mă bate imediat. (Te-a învăţat imnul Rapidului) L-am învăţat mai mult de la Willy de Amorim. (Îl cântă bine?) Da, Willy cântă foarte bine. Dacă nu-l cânta, venea el şi dădea nişte pumni...”, a declarat amuzat Junior Morais, pentru Telekom Sport.

Junior Morais şi William de Amorim au rămas în relaţii excelente după ce au fost colegi atât la Astra, cât şi la FCSB. La Astra au făcut ”cunoştinţă” şi cu imnul Rapidului, după ce i-au avut colegi pe Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru, iar antrenor le era Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: junior morais 

viewscnt
Articole similare