Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un star de la Chelsea a fost antrenat de Mihai Teja: ”Sunt mulţi jucători buni cu care am lucrat!”

EXCLUSIV | Un star de la Chelsea a fost antrenat de Mihai Teja: ”Sunt mulţi jucători buni cu care am lucrat!”

Superliga

Comentarii

În cea mai mare parte a carierei de antrenor secund, Mihai Teja a lucrat la echipe importante şi a avut ocazia să pregătească jucători cunoscuţi. Printre ei, Lobonţ, Tătăruşanu, Ştefan Radu, Michy Batshuayi, William Vainqueur sau Rădoi.

Teja a început de jos cariera de antrenor şi o lungă perioadă de timp a colaborat cu Mircea Rednic. Aşa a ajuns să lucreze cu jucători precum Lobonţ, Ştefan Radu, Michy Batshuayi sau William Vainqueur. Teja a fost şi secundul lui Gică Hagi la FCSB şi aici i-a pregătit pe Rădoi, Ogăraru, Goian şi Ghionea.

Noul antrenor al FCSB-ului a fost provocat să facă o listă cu cei mai importanţi jucători pe care i-a antrenat, iar Michy Batshuayi iese cel mai mult în evidenţă. În prezent la Chelsea, atacantul belgian şi-a început cariera la Standard Liege, unde a fost pregătit la un moment dat de Mircea Rednic şi Mihai Teja.

”Sunt mai mulţi jucători şi vreau să îmi cer scuze faţă de cei pe care nu îi numesc, pentru că au fost foarte mulţi jucători buni, foarte mulţi extraordinari cu care am lucrat. Din păcate, nu pot să îi enumăr pe toţi. Dar, sincer, am lucrat la echipe unde s-a făcut performanţă şi jucătorii sunt cei care fac performanţa.

La portari, am lucrat cu  Lobonţ şi cu Tătăruşanu. Mi se par cei mai buni portari. Pe postul de fundaş dreapta, George Ogărare - la Steaua şi cu Opare - la Standard Liege. Pe posturile de fundaşi centrali trebuie să dau doar câteva nume: Goian, Ghionea, Radu Ştefan, Moţi. Pe postul de fundaş stânga: Petre Marin, Neşu şi Van Damme, de la Standard. Ca mijlocaş central: Mirel Rădoi, Nicolae Dică, Dennis Şerban, Cătălin Munteanu, Vainqueur - de la Standard. Mijlocaş stânga: Mpoku şi Grozav. Mijlocaş dreapta: Nicoliţă şi Adrian Cristea. Iar atacanţi, aici au fost mai multe nume: Niculescu, Dănciulescu, Ionel Ganea, Marius Niculae şi Batshuayi”
, a povestit Teja la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: michy batshuayimihai tejastandard liege 

viewscnt
Articole similare