Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Universitatea Craiova are un susţinător de lux în lupta la titlu: ”Iubesc fotbalul din Craiova. De acolo am făcut saltul către marea performanţă”

EXCLUSIV | Universitatea Craiova are un susţinător de lux în lupta la titlu: ”Iubesc fotbalul din Craiova. De acolo am făcut saltul către marea performanţă”

Superliga

Comentarii

Oltenii au un sustinator de lux in lupta la titlu. Gica Popescu are mare incredere in echipa antrenata de Mangia. Craiova a terminat anul pe locul trei in Liga I.

A fost un sezon foarte bun pentru olteni, cel putin pana acum: sunt pe locul 3, la sase puncte de liderul CFR, si sunt calificati si in sferturile Cupei Romaniei. Cea mai mare satisfactie ramane insa noua arena din Craiova: CS U a castigat toate cele trei meciuri din Liga I jucate acasa de la inaugurarea stadionului. La ultima partida, cu CFR, au fost aproape 27.000 de suporteri.

”Întotdeaun la Craiova a fost un spirit aparte. Lumea iubeşte foarte mult fotbalul. Încetul cu incetul se creează o nouă echipă puternică”, a declarat Gică Popescu la Telekom Sport.

Fostul internaţional român aşteaptă ca oltenii să ridice un trofeu la finalul sezonului. El nu a reuşit aceasţă performanţă în cele şase sezoane petrecute în tricoul Universităţii.

”Eu am spus tot timpul, Craiova va rămâne echipa mea de suflet, iubesc fotbalul din Craiova de acolo am făcut saltul către marea performanţă”, a mai spus Popescu.

Craiova l-ar putea pierde, însă, în aceasta iarnă, pe Baluţă, al doilea golgheter al echipei.

”Cred că orice jucător în momentul în care ajunge la un anumit nivel şi la anumită evoluţie doreşte să plece la mai bine, în primul rând din punct de vedere financiar. Toată lumea spune tricoul, emblema, ok, sunt importante, dar ce rămâne după o cariera de jucător? Contul în banca şi performanţa sportivă”,  a concluzionat Gheorghe Popescu.

Afla mai multe despre: universitatea craiovaliga 1gheorghe popescu,  

viewscnt
Articole similare