Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV „Unul dintre cele mai proaste rezultate din istoria naţionalei”. Plouă cu critici la adresa „tricolorilor”. Man, ţinta principală

EXCLUSIV „Unul dintre cele mai proaste rezultate din istoria naţionalei”. Plouă cu critici la adresa „tricolorilor”. Man, ţinta principală

Echipa națională

Comentarii

Armenia a învins-o pe România, scor 3-2, în a 3-a etapă a preliminariilor Campionatului Mondial.

A fost un final nebun în Armenia! Scad şansele „tricolorilor” în vederea calificării la CM 2022, după rezultatul din această seară.

Prezent în studioul Telekom Sport, comentatorul Emil Grădinescu a fost dezamăgit de prestaţia României în meciul cu Armenia.

„Unul dintre cele mai proaste rezultate din istoria naţionalei. Îţî dă Armenia trei goluri? Iordănescu a plecat după 1-1 cu Armenia. S-a creat un val de nemulţumiri atunci şi Iordănescu a plecat. În seara asta am văzut un joc defensiv ... nu am cuvinte, nu e ora să spun exact. Sunt sub impresia momentului probabil. Cum e posibil să nu poţi să ţii un rezultat timp de 17 minute?

Să te pui pe două linii...am fost surclasaţi, au făcut ce au vrut, au combinat, au centrat. Nu e posibil! Şi nu e sistemul de vină, nu e vina lui Rădoi! E vorba de concentrare şi de blocaj psihic”, a mărturisit Grădinescu.

Man a fost protagonistul unei faze în minutul 43, care a stârnit diverse discuţii în mediul online. „Pentru faza din minutul 43, dacă Felix Magath era antrenor, Man lua 100 de mii amendă. Îmi aduc aminte de „n” faze la FCSB când fundaşul dreapta venea la învâluire excelent, iar el nu pasa. E o atitudine de remediat la Man”, a declarat Grădinescu.

 
 
 

Afla mai multe despre: romania-armeniamirel radoidennis man 

viewscnt
Articole similare