Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Unul dintre jucători la care Becali a renunţat a rupt tăcerea: ”Am fost luat prin surprindere”

EXCLUSIV | Unul dintre jucători la care Becali a renunţat a rupt tăcerea: ”Am fost luat prin surprindere”

Superliga

Comentarii

Unul dintre jucătorii care au plecat de la FCSB în această vară susţine că a fost anunţat că va jucat la altă echipă, cu doar câteva ore înainte de finalul perioadei de transferuri. Mihai Roman spune însă că a rămas cu amintiri frumoase de la FCSB.

Mihai Roman a plecat de la FCSB după doar un sezon, timp în care a fost mai mult rezervă. Mijlocaşul de 34 de ani a revenit la FC Botoşani, de unde fusese transferat de FCSB. Roman susţine că s-a întors cu inima deschisă la FC Botoşani, dar şi că a trăit momente frumoase la FCSB. Într-un interviu pentru Telekom Sport, mijlocaşul dreapta dezvăluie cum s-a făcut transferul între FCSB şi FC Botoşani:

”Am fost puţin luat prin surprindere, deoarece am revenit acasă, am revenit la echipa la care am jucat 2 ani de zile, mă simt bine, aproape de cei dragi, sper să reuşesc să fac în continuaree o figură bună la FC Botoşani şi să ajut echipa. (Când a sunat telefonul?) Cu câteva ore înainte de a se termina perioada de transferuri. Întâi m-a sunat domnui Iftime, am vorbit cu el, după care l-am sunat eu pe domnul Gigi şi am vorbit şi cu dânsul, a fost de acord.

Toată lumea spune că sunt împrumutat la FC Botoşani, nu este adevărat, eu aveam contract cu cei de la Steaua până vara viitoare, am semnat un contract până în vară cu cei de la Botoşani după care o să fiu liber. Am înţeles că au vorbit între ei, s-au pus de acord, mai trebuia doar decizia mea şi bineînţeles că am fost de acord. Sunt mulţumit, am jucat şi meciurile din Europa, am jucat şi în campionat, mai ales în prima parte a sezonului trecut, a fost destul de bine.

(Rămâi cu amintiri plăcute după această experienţă?) Sigur. A fost o perioadă bună, pentru că am jucat totuşi la cea mai iubită echipă din România, nu îmi pare rău şi acum am încheiat acest capitol şi vreau să continui şi să joc cât mai bine la FC Botoşani”, a
declarat Mihai Roman pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mihai roman 

viewscnt
Articole similare