Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | UPDATE: Grozav şi Pintilii rămân la Bucureşti! Contra l-a convocat de urgenţă la echipa naţională pe Paul Anton! Probleme medicale în lotul ”tricolorilor”

EXCLUSIV | UPDATE: Grozav şi Pintilii rămân la Bucureşti! Contra l-a convocat de urgenţă la echipa naţională pe Paul Anton! Probleme medicale în lotul ”tricolorilor”
Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra a decis să facă o nouă convocare la echipa naţională, după meciul câştigat de România, scor 3-1, cu Kazahstan

UPDATE | Aşa cum TelekomSport.ro a anunţat în exclusivitate, Gicu Grozav şi Mihai Pintilii au probleme serioase după meciul cu Kazahstan şi nu vor face parte din lotul depasat de Contra în Danemarca.

Astfel, Contra l-a convocat pentru meciul cu Danemarca pe Paul Anton. Căpitanul dinamoviştilor se va prezenta în cantonamentul ”tricolorilor” şi va reveni astfel sub comanda lui Contra, fostul său antrenor din Ştefan cel Mare.

PROBLEMELE CARE L-AU DETERMINAT PE CONTRA SĂ-L ADUCĂ PE ANTON

Benzar şi Chipciu au primit cartonaşe gabene în meciul cu Kazahstan şi nu vor putea juca în meciul cu Danemarca, iar Grozav, Pintilii şi Grigore au probleme medicale destul de serioase şi s-ar putea să nu fie recuperaţi de staful medical.

Gicu Grozav are o tăietură serioasă în zona tendonului, în timp ce Mihai Pintilii urmează să facă un RMN, după e a simţit dureri la gambă. Şansele căpitanului de a rata meciul cu Danemarca sunt foarte mari.

Şi asta nu este tot! Buletinul medical nefast îl include şi pe Dragoş Grigore, care a suferit o lovitură puternică la gleznă şi e incert pentru confruntarea cu danezii.

 

Afla mai multe despre: antonfrfromaniacontra 

viewscnt
Articole similare