Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Va deveni Băluţă un jucător de milioane sub "bagheta" lui Lucescu? Un nume greu din fotbalul românesc e sigur: "Sunt convins că va juca bine!"

EXCLUSIV | Va deveni Băluţă un jucător de milioane sub "bagheta" lui Lucescu? Un nume greu din fotbalul românesc e sigur: "Sunt convins că va juca bine!"

Stranieri

Comentarii

Ioan Andone (60 de ani) are încredere că Mircea Lucescu îl va transforma pe Tudor Băluţă (21 de ani) într-un jucător de bază, la Dinamo Kiev şi la echipa naţională a României. "Fălcosul" e de părere că mijlocaşul crescut de Gică Hagi la Viitorul va juca foarte bine în Ucraina, iar club va face transferul său definitiv.

Tudor Băluţă a fost împrumutat de Dinamo Kiev de la Brighton, din Anglia, pentru un an. Iar dacă fotbalistul va performa aşa cum trebuie, Igor Surkis va plăti cinci milioane de euro pentru a-l avea definitiv pe jucător. Ioan Andone e sigur că acest lucru se va întâmpla.

"Pe mine m-a surprins alt lucru, că nu a jucat în Anglia. Eu îl vedeam, cu calităţile pe care le are... Nu i  s-a dat şansă să joace, de ce, nu ştiu.  Sunt convins că Băluţă va juca bine la Dinamo Kiev şi vor face şi transferul definitiv", a spus Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Marţi, Dinamo Kiev a oficializa transferul lui Tudor Băluţă în Ucraina. Deşi a fost transferat în 2019, de la Viitorul, de Brighton, mijlocaşul cu şapte selecţii în naţionala României nu a prins decât o partidă oficială la clubul englez. Nici la olandezii de la ADO Den Haag nu a reuşit să se impună, adunând doar patru meciuri în Eredivisie.

Afla mai multe despre: tudor balutaioan andonetransferdinamo kiev 

viewscnt
Articole similare